Isetehtud ja huvitavate kaartide hulk kasvab

Viimastel aastatel on märgata, et kaardi valikul pööratakse suurt tähelepanu selle erilisele kujundusele. See näitab, et eestlastele on siiski oluline südamlike ja ainulaadsete tervituste edastamine posti teel.

Mullu jõulude eel saadeti üle 800 000 kirja. Kõige enam edastati kirju 21. detsembril, kui kirjade ja kaartide arv ulatus 280 000ni. Kirjade maht on aasta-aastalt vähenenud. Võrreldes 2010. aastaga saadeti mullu detsembris kirju vähem, seevastu on eestlased hakanud jõulude ajal rohkem pakke saatma.
Üha enam inimesi saadab tervituskaardid teele koos jõulupakiga – nii kulleriga kui ka pakiautomaatide vahendusel. Igale poole inimesed ise kohale minna ei jõua ning see on mugav ja kiire võimalus kingitused lähedastele ja sõpradele edastada.

Trüki oma kaardid kiirelt ja lihtsalt

Paljud kujundusbürood ja trükikojad teevad kliendi soovile vastava jõulukaardi, kuid meelepärase paberkaardi suudab kokku panna igaüks ja see prinditakse ka kibekiiresti välja.

Omaraamat.ee veebi haldava Librix Printi juhatuse liige Alar Vettik julgustas, et nende veebis on Eestis loodud ja äärmiselt kasutajasõbralik programm, millega ka algajad suudavad joonistada täpselt sellise kaardi, nagu tahavad.
Kaardid trükitakse paberile päeva jooksul. “Meie keskkonnas on mugav tegutseda. Palju tellitakse kutseid ja jõulukaardid on teine suur artikkel,” lisas Vettik.

Videokaartide hind sõltub mahust

Kunagi olid populaarsed kaardid, mis avades mängivadmuusikat. Nüüd on olemas kaardid, mis avades hakkavad mängima videot.
Kaartide hinnad kõiguvad 3 ja 100 euro vahel, sõltuvalt mälu mahust. “Suurematele on võimalik panna 2 GB infot ehk terve film,” tutvustas idee maaletooja Desadenti disainibüroo omanik German Korjagin. 

Osale arutelus

 • Mariliis Pinn, Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine