Nädalavahetusel jõululaadale!

Laadamöll vallutab Eesti. Sel nädalavahetusel toimuvad üle Eesti jõululaadad, kus pakutakse söögi- ja kingikraami, toimuvad töötoad ning kavas on meelelahutusprogramm.

15. detsembril viiendat korda Narva muuseumi põhjaõues toimuval talvelaadal on võimalik kella 10st 18ni tutvuda paljude kauplejate pakutava kraamiga. Avatud on meistrite töötuba, kus võib saada aimu vana aja käsitöövõtetest ja retseptidest ning jälgida, kuidas valmivad näiteks sepanael või verivorst.
Ühtlasi on võimalik osaleda mängudes koos rändnäitlejatega, sõita hobusega,  meisterdada jõulukingitusi ning nautida lõkketuld ja elavat muusikat.

Võhmas oodatakse laupäeval huvilisi viiendale romantilisele jõululaadale, mis toimub küünlavalguses. Laadamelu algab kell 16, kui avatakse sadade küünaldega kaunistatud Võhma kultuurikeskuse, küünlavabriku ja kaarhalli ümbrus. Kavas on muusikalised etteasted, näitused, verivorsti valmistamise, piparkookide kaunistamise ja kingituste pakkimise töötoad ning filmi vaatamine.

Viimsi vabaõhumuuseum (Rohuneeme tee 51) on detsembris muutunud jõulukülaks, kus valmistakse jõulutoite, meisterdatakse kingitusi, vestetakse lugusid jõulukommetest, mängitakse jõulumänge ja sõidetakse koerarakendiga. Iga laupäev on avatud turg ja 15. detsembril toimub suur jõululaat. Pilet: 3 eurot, 15. detsembril jõululaadale ja -külla sissepääs tasuta. Lisainfo: www.rannarahvamuuseum.ee.

15. detsembril saab laadamöllu nautida ka Viljandimaal Abja kultuurimajas.
16. detsembril Võrumaal Rogosi mõisas, Valgamaal Tõrva kultuurikeskuse juures ja Harjumaal Kernu valla rahvamajas.

Lisainfo on üleval aadressil www.laat.ee.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, Äripäeva Puhkepäeva toimetus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Äripäev otsib ASSISTENTI

Äripäev AS

24. jaanuar 2018

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine