Nädalavahetusel jõululaadale!

Laadamöll vallutab Eesti. Sel nädalavahetusel toimuvad üle Eesti jõululaadad, kus pakutakse söögi- ja kingikraami, toimuvad töötoad ning kavas on meelelahutusprogramm.

15. detsembril viiendat korda Narva muuseumi põhjaõues toimuval talvelaadal on võimalik kella 10st 18ni tutvuda paljude kauplejate pakutava kraamiga. Avatud on meistrite töötuba, kus võib saada aimu vana aja käsitöövõtetest ja retseptidest ning jälgida, kuidas valmivad näiteks sepanael või verivorst.
Ühtlasi on võimalik osaleda mängudes koos rändnäitlejatega, sõita hobusega,  meisterdada jõulukingitusi ning nautida lõkketuld ja elavat muusikat.

Võhmas oodatakse laupäeval huvilisi viiendale romantilisele jõululaadale, mis toimub küünlavalguses. Laadamelu algab kell 16, kui avatakse sadade küünaldega kaunistatud Võhma kultuurikeskuse, küünlavabriku ja kaarhalli ümbrus. Kavas on muusikalised etteasted, näitused, verivorsti valmistamise, piparkookide kaunistamise ja kingituste pakkimise töötoad ning filmi vaatamine.

Viimsi vabaõhumuuseum (Rohuneeme tee 51) on detsembris muutunud jõulukülaks, kus valmistakse jõulutoite, meisterdatakse kingitusi, vestetakse lugusid jõulukommetest, mängitakse jõulumänge ja sõidetakse koerarakendiga. Iga laupäev on avatud turg ja 15. detsembril toimub suur jõululaat. Pilet: 3 eurot, 15. detsembril jõululaadale ja -külla sissepääs tasuta. Lisainfo: www.rannarahvamuuseum.ee.

15. detsembril saab laadamöllu nautida ka Viljandimaal Abja kultuurimajas.
16. detsembril Võrumaal Rogosi mõisas, Valgamaal Tõrva kultuurikeskuse juures ja Harjumaal Kernu valla rahvamajas.

Lisainfo on üleval aadressil www.laat.ee.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, Äripäeva Puhkepäeva toimetus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara