Vaheta senine energiapakett välja elamusenergia vastu

“Akude laadimiseks” on erinevaid viise. Parim viis selleks on ehedast elamusest ammutatav energia. Nädalavahetusel toimuval turismimessil TourEst on võimalik Ida-Virumaa boksis senine energiapakett vahetada välja eheda elamusenergia vastu.

Ida-Viru maavanem Andres Noormägi tõdeb, et vanasti tunti Ida-Viru maakonda vaid kui põlevkivi ja elektrienergia andjat, aga ajad on muutunud. Nüüdsest on  tema sõnul võimalik Ida-Virus kogeda täiesti uusi energiaid. Eriti tugeva laengu saavad elamusenergiast seiklus- ja rahvaspordisõbrad, sest uute energiapakettidega tulevad turismimessil välja Kiviõli Seikluskeskus ning Alutaguse Puhke- ja Spordikeskus.

Veebruaris avatud Kiviõli Seikluskeskus pakub Eesti pikimaid mäesuusanõlvi  pikkuses 400-700m, samuti on avatud lumelauapark ja võimalus laenutada varustust.
Seikluspark pakub ka võimalust suurte festivalide või väikeste talvepäevade korraldamiseks. Selleks on võimalus kasutada suusakeskust, lumerõngaradasid, murdmasuusaraja võimalusi, cateringteenust seikluspargi kohvikus ja majutust Tuhamäe Hostelis või mujal piirkonnas. Keskuses on kaks kuni 400 autot mahutavat parklat, seminariruumid, saunad jm meelelahutusvõimalused peahoones.

Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuses on avatud Eesti uusim seikluspark, kus on erilahendusega lasterada ja suvine tuubirada.

Ida-Virumaa turismivõimalustega saate tutvuda veebilehel www.avastaeestimaa.ee ja spordiüritustega veebilehel www.spordipealinn.ee.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine