Vaheta senine energiapakett välja elamusenergia vastu

“Akude laadimiseks” on erinevaid viise. Parim viis selleks on ehedast elamusest ammutatav energia. Nädalavahetusel toimuval turismimessil TourEst on võimalik Ida-Virumaa boksis senine energiapakett vahetada välja eheda elamusenergia vastu.

Ida-Viru maavanem Andres Noormägi tõdeb, et vanasti tunti Ida-Viru maakonda vaid kui põlevkivi ja elektrienergia andjat, aga ajad on muutunud. Nüüdsest on  tema sõnul võimalik Ida-Virus kogeda täiesti uusi energiaid. Eriti tugeva laengu saavad elamusenergiast seiklus- ja rahvaspordisõbrad, sest uute energiapakettidega tulevad turismimessil välja Kiviõli Seikluskeskus ning Alutaguse Puhke- ja Spordikeskus.

Veebruaris avatud Kiviõli Seikluskeskus pakub Eesti pikimaid mäesuusanõlvi  pikkuses 400-700m, samuti on avatud lumelauapark ja võimalus laenutada varustust.
Seikluspark pakub ka võimalust suurte festivalide või väikeste talvepäevade korraldamiseks. Selleks on võimalus kasutada suusakeskust, lumerõngaradasid, murdmasuusaraja võimalusi, cateringteenust seikluspargi kohvikus ja majutust Tuhamäe Hostelis või mujal piirkonnas. Keskuses on kaks kuni 400 autot mahutavat parklat, seminariruumid, saunad jm meelelahutusvõimalused peahoones.

Alutaguse Puhke- ja Spordikeskuses on avatud Eesti uusim seikluspark, kus on erilahendusega lasterada ja suvine tuubirada.

Ida-Virumaa turismivõimalustega saate tutvuda veebilehel www.avastaeestimaa.ee ja spordiüritustega veebilehel www.spordipealinn.ee.

Osale arutelus

  • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Tallinna Õpetajate Maja – väärikas peo ja koolituskoht vanalinna südames

Tallinna Õpetajate Maja on raekoja platsi ääres asuv kolmest majast koosnev kompleks, kus on võimalik korraldada pidusid, konverentse, koolitusi, vastuvõtte, kontserte ja palju muud.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara