10. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finesta Baltic OÜ otsib juhtkonna assistenti

Finesta Baltic OÜ on juhtiv personaliteenuseid pakkuv ettevõte Eestis. Finesta pakub innovatiivseid terviklahendusi klientidele personali efektiivsemaks juhtimiseks ning värbamiseks.

Hetkel otsime talente meie kliendile Incap Corporation. Incap Corporation on rahvusvaheline ettevõte, kes pakub teenuseid kogu elektromehaaniliste toodete elutsüklile. See sisaldab nii disaini, tootmist kui ka hooldust. Ettevõtte klientideks on juhtivad energiasäästutehnoloogiate pakkujad maailmas. Incap Corporationil on tootmisüksused Soomes, Eestis, Indias ja Hiinas.

Vaba ametikoht: JUHTKONNA ASSISTENTAsukoht: TALLINN

TÖÖ KIRJELDUS:

Juhtkonna assistent on igapäevaseks abiks kontserni juhatusele, koostab nii nõukogu kui ka juhatuse koosolekute materjale ja organiseerib koosolekute korraldamist. Lisaks kuulub tema tööülesannete hulka reiside korraldamine nii Soomes kui ka Eestis ning ettevõtte kontori haldamine Tallinnas.

PÕHILISED ULESANDED:

- Juhatuse ning teiste juhtide assisteerimine igapäevatöös

- Tallinna ja Soome kontorite reisikorraldus

- Koosolekute ettevalmistamine

- Juhatuse koosoleku materjalide, aruannete ja muude dokumentide koostamine

- Tallinna kontori igapaevatöö korraldamine

NÕUDMISED KANDIDAADILE:

- Minimaalselt 2-aastane töökogemus juhtkonna assisteerimisel

- Väga hea suhtlemisoskus

- Hea pingetaluvus

- Väga hea arvuti kasutamisoskus (MS Office)

- Hea inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas

- Soome keele oskus tuleb kasuks

- Ausus, kohusetundlikkus, koostööoskus

- Kiire õppimisvoime

ETTEVÕTE PAKUB:

Pakume kandidaadile väljakutseterohket ja huvitavat tööd pidevalt arenevas rahvusvahelises ettevõttes, suurepärast karjäärivõimalust ning motiveerivat töötasu.

Kandideerimiseks palume saata CV ja kaaskiri aadressile [email protected] hiljemalt 19.04.2013 märksõnaga "juhtkonna assistent".

 

 

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700