19. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Fotod: Vaata Clazzi sünnipäevapeo pilte

Möödunud neljapäeval tähistas Tallinna vanalinnas asuv restoran-jazzklubi Clazz suurejooneliselt oma seitsmendat tegutsemisaastat. Vaata Clazzi sünnipäevapeo "7 Years of Social Heaven" pilte.

Sünnipäevapeol esitleti Vivian Vau kingakollektsiooni ja Kristiina Viirpalu teenindajatele loodud kostüümikollektsiooni. Muusikaga rõõmustasid külaliste meeli Flavia Enne, Denise Fountoura ja Jei Virunurm (BRA/USA) ning hilisõhtul ka Eestimaa kõikide aegade kuumim muusikaekspordiartikkel Ewert & The Two Dragons.

Clazzi sünnipäevapeo "7 Years of Social Heaven" pilte saab vaadata siit.

Clazzi ja teiste Olde Hansa restoranide omaniku Auri Hakomaa sõnul on Clazz olnud nende aastate jooksul kohaks, mis on liitnud eri rahvusest inimesi. “Clazz on loodud jazzklubiks, kus muusikalised rütmid panevad eri rahvused suhtlema ja nautima üheskoos olemise võlusid. Clazz ei kammitse, siin tunnevad erineva vanuse ja staatusega inimesed end võrdselt hästi, sest kõik on võrdselt parimad,” ütles Auri Hakomaa.

Välismaistele staaride kõrval on suur osakaal Eesti muusikal ja muusikutel – Clazz on see koht, kus võib ühel õhtul kuulda Hedvig Hansonit laulmas souli või Tanel Padarit bluusi ning järgmisel meie muusikakõrgkoolide eredamaid tähti, kes teevad oma tulevase muusikukarjääri esimesi samme.

Cazz on Tallinna linnas, Eesti riigis ja ka lähinaabruses ainuke omalaadne jazzklubi, kus saab igal õhtul kuulata elavat muusikat, nautides samaaegselt tipprestorani a la carte menüüd, mida pakutakse varajaste hommikutundideni.Lisaks Eesti kui välismaistele solistide esitatud elegantsele džässile, hingestatud bluusile, kaunilt nukratele brasiilia meloodiatele ja elurõõmsatele ladina-ameerika rütmidele, on Clazzi belglasest peakokk Emmanuel Wille oma hõrgutised loonud kokkuseotuna muusika ja kuumade rütmidega. Emmanuel Wille on töötanud Belgias ja Rootsis Michelin´i restoranides, olnud varasemalt mitmete Eesti tipprestoranide, sh. Gloria peakokk.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700