25. aprill 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Firmabänd 2013 on Ma Sulle Ehitan – Merko Ehitus!

20. aprilllil Rock Cafes toimunud Firmabänd 2013 võistluse võitis Merko Ehituse bänd - Ma Sulle Ehitan. Vaata võiduloo video.

Ligi 700 pealine publik oli tunnistajaks, et äärmiselt kõrgetasemelise võistluses jäi napilt, kõigest kahe häälega teisele kohale Advokaadibüroo Sorainen bänd - Sh*tLoadOfTalent.

Võitja viis endaga kaasa rändkarika, professionaalse stuudiosalvestuse ja esinemise Rock Cafes koos tuntud Eesti artistidega.

Võitjabändi esinemist on täies mahus võimalik vaadata siit.

SMS -hääletusega sai publiku lemmiku auhinna ning Green Day kontserdi piletid samuti Merko Ehituse bänd. Hääletuse tulu, üle 1000€ ulatuses annetatakse Junior Achievementile õpilasfirmade toetuseks.

Lisaks eelpoolmainitud bändidele astusid finaalis veel üles: Saarioinen/Cutrico Hair/Sveiger - SSB, Microsoft - Palavik, Tele 2 - Ajutine Ülekoormus, Gravity - Tartu Kontsert, Skype - Mood Mess,  Meiren Engineering/ Teleplan Estonia - Mad Road, Ignite ja Hurtigruten Estonia ansambel Rainday Station.

Bände hindas žürii kooseisus: Anu Saagim, Karl-Erik Taukar, Kadi Maarand, Hendrik Sal-Saller, Aivar Riisalu.

"Tegemist oli firmade ja kollektiivide sündmusega. Hästi ülev tunne oli näha, kuidas tuldi omasid toetama ja RockCafe oli täis sõprust ja positiivsust! Lahe oli näha, et töökaaslased tulid lava ette ja elasid kaasa. Viimane kord, kui nägin nii vinget publik, oli see Ewerti ja draakonite kontserdil. See hulk tööd, mis oli tehtud paistis väga selgelt välja mitme bändi puhul. Võitu oleks väärinud mitu koosseisu, kuid tähtede seis otsustas siiski Merko kasuks,» kommenteeris žürii liige Karl-Erik Taukar.

Kui ka teie ettevõttel on oma bänd, siis anna sellest märku SIIN ning saate esimesena infot Firmabänd 2014 võistluse kohta.

Autor: Tiive Murdoja, Roland Tokko

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700