Koolitused, mis õpetavad kingitusi meisterdama

Äripäev lisaleht Kingitused pakub välja valiku erinevaid koolitusi, kus põnevaid oskuseid omandada ja kolleegidega koos põnevaid kingitusi meisterdada.

Mesilasvahast küünalde valmistamine
Aeg:  27.11 kl 17.30–20 Oska Koolitused ruumides, Lai 34, Tallinn
Koolitusel õpitakse erinevates tehnikates valmistama mesilasvahast küünlaid. Üks vanimaid neist on kastmistehnika, mille abiga küünlaid on valmistatud. Lisaks sellele saab teada aga ka, kuidas teha loomarasvast küünlaid ning valada vahalehti ja valmistada neist veeretatud küünlaid.
Hind: 18 eurot
www.oska.ee

Trühvlid – kingitus endale ja sõbrale
Aeg: 30.11 kl 12 Harmoonikumis, Pargi tee 8, Viimsi
Koolitusel valmistatakse kolme erinevat sorti trühvleid: tšilli-, martsipani- ja datlitrühvleid. Segatakse, vormitakse, glasuuritakse ja õpitakse nende katmist. Samuti räägitakse sellest, millised maiused on tervislikud ja milline mitte, mis on suhkur, suhkruasendaja, mesi, kakaovõi, margariin ja mis nad inimesega teevad. Ka tuleb juttu toitumise filosoofiast – mida, millal ja kuidas on mõistlik nautida. Kestus 1,5–2 tundi.
Hind: 20 eurot
www.harmoonikum.ee

Isetehtud raamat – scrapbooking
Aeg: 1.–15.12 (pühapäeviti)
kl 11–13.15 Tartu Rahvaülikoolis, Vaksali 7, Tartu
Esimesel korral tehakse vanapaberist uus ja kordumatu paber, mida kasutatakse raamatukaante valmistamisel. Soovi korral võib võtta kaasa fotosid (mitte prinditud kujul, vaid fotopaberil), käsitsi kirjutatud tekste, luuletusi, pilte jms. Need võiksid olla seotud inimesega, kellele soovitakse jõuludeks raamatut teha.
Hind: 38 eurot
www.rahvaylikool.ee

Isetehtud kosmeetikumid jõulukingiks
Aeg: 5.12 kl 17.30–20.30 Tallinna Rahvaülikoolis, Estonia pst 5a, Tallinn
Kursuse eesmärk on valmistada looduslikest materjalidest kosmeetikume – kihisevad vannitrühvlid, jalakoorija, sädelev huulepalsam ja looduslik lõhnaõli. Pakendid on koolituse hinna sees.
Hind: 26 eurot, lisaks materjalikulu 6 eurot
www.kultuur.ee

Edevad helkurid
Aeg: 9.12 kl 18–21 Tartu Rahvaülikoolis, Vaksali 7, Tartu
Õpitakse valmistama ilusaid ja isikupäraseid helkureid lihtsate vahenditega just täpselt oma soovide järgi.
Hind: 24 eurot
www.rahvaylikool.ee

Leivaküpsetamise õpituba
Aeg: 10.12 kl 18 Harmoonikumis, Pargi tee 8, Viimsi
Koolitusel saab teada, kuidas teha juuretist ja seda säilitada, kuidas ja kui kaua leivatainast hapendada, milliseid jahusid kasutada, kuidas leivatainast segada, milliseid lisandeid kasutada, millisesse vormi ja kui kauaks leib küpsema panna, kuidas käituda leivaga pärast ahjust väljavõtmist ning millised tüüpilisemad vigu leiva küpsetamisel vältida. Osalejatel on võimalus erinevaid leivasorte maitsta ja võrrelda. Soovijad saavad ise ka tainast sõtkuda. Lisaks õpetussõnadele ja retseptidele antakse igaühele kaasa ka leivajuuretis. Kestus 1,5–2 tundi.
Hind: 20 eurot
www.harmoonikum.ee

Kingituste pakkimise töötuba
Aeg: 12.12 kl 18–20 Oska Koolituste ruumides, Lai 34, Tallinn
Koolitusel õpitakse tundma ja kasutama erinevaid pakkematerjale, tegema vahet, milliste kingituste puhul millist paberit või pakendit kasutada, kuidas erikujulisi kingitus – tasse, taldrikuid, pehmeid või ümaraid esemeid – pakkida ja rosettide, lipsudega kaunistada.
Hind: 10 eurot
www.oska.ee

Keraamikakursus
Aeg: Esmaspäevast pühapäevani Tallinnas Meistrite Hoovi Keraamikakojas, Vene 6, Tallinn
Iganädalased kursused toimuvad nii suurtele kui väikestele savihuvilistele ja kestavad sügisest suve alguseni. Meistri juhendamisel õpitakse mitmesuguseid põnevaid tehnikaid kõrgkuumuskeraamikas. Keraamikakursus täiskasvanutele kestab 2 tundi, lastekursus 1,5 tundi. Korraga mahub meisterdama kuni 10 inimest.
Hind: 10–15 eurot kord
www.keraamikakoda.ee

Padja maalimise kursus
Aeg: Maarja-Magdaleena Gildi kojas Ene 7 Asja, Uus 5, Pärnu
Koolitusel padi kujundatakse ja maalitakse siidile, siis õmmeldakse juhendaja abiga kokku ja voodrile ning täidetakse padjasisuga.
Hind: 19,50 eurot
www.maarjamagdaleenagild.ee

Klaasikoja töötoad
Aeg: Maarja-Magdaleena Gildi Klaasikojas, Uus 5, Pärnu
Toimuvad nii klaasisulatamise kui ka vitraaži töötuba. Klaasisulatamise töötoas õpitakse taaskasutatud klaasist valmistama pilte või erinevaid tarbeesemeid. Vitraaži töötoas saab teada aga, kuidas klaasitükkidest, mis ühendatakse omavahel tinaga, panna kokku kauneid klaasist pilte.
Hind: klaasisulatamise töötuba 16 eurot, vitraaži töötuba 8,50 eurot
www.maarjamagdaleenagild.ee


Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine