Heategevuskalkulaatoriga arvuta välja oma heategevustegur

Heateo Sihtasutus kutsub kõiki heategevuskalkulaatori abil välja arvutama, kui palju head saaks teha 1 euro või 1 tunni vaba aja annetamisega.

Annetuskeskkonna “Ma armastan aidata“ heategevuskalkulaatori abil saab uurida, millised on heategevusvõimalused laste-ja loomade kaitse, tervise ning hariduse vallas. Kalkulaator koondab infot 23 hoolikalt väljavalitud heategevusühingu tegevuse kohta.

„Heategevuskalkulaator sobib hästi ostlemisest tiinesse jõuluaega, pakkudes välja võimalusi, kuidas luua väikese panusega head tunnet südamesse endale ja samas aidata kaasa ühiskonna probleemkohtade lahendamisele. Juhime tähelepanu sellele, et ka 1 euro või 1 tunni annetamine kuus võib midagi muuta, kui see panustatakse läbimõeldult ja püsivalt,“ sõnas Maris Ojamuru, Heateo Sihtasutuse tegevjuht. „Kalkulaatori teemadering on lai ning pakub kindlasti midagi erinevate huvidega heategijatele. Näiteks saab kalkulaatorist vaadata, kuidas saab kasvatada oma teadmistega organisatsioonide juhtimisvõimekust või kuidas aitab panustatud tund või euro loomade varjupaiku, vanemliku hoolitsuseta lapsi või oma lapselapsi ise kasvatavaid toimekaid pensionäre.“  

 „See kalkulaator on praktiline vahend, mis aitab ka kiirel ajal leida endale ühe või mitu valdkonda, kuhu oma head teod suunata,“ lisas Maarja Karmin, Swedbanki toetustegevuste spetsialist ja üks annetuskeskkonna „Ma armastan aidata“ eestvedajatest. „Nagu panganduses nii on ka heategevuses oluline, et partner oleks usaldusväärne. Seetõttu oleme juba viis aastat valinud „Ma armastan aidata“ annetuskeskkonda kontrollitud tegevusajaloo ja reaalsete tulemustega organisatsioone, kelle tegevust soovitame toetada rahalise või oma isikliku aja annetamisega. Lisaks saavad Swedbanki kliendid annetada neile organisatsioonidele ka oma preemiapunkte. Valige annetuskeskkonnast südamelähedane teema ja otsustage, kas toetate neid oma raha, aja või teadmistega.“

Näiteid vabatahtliku töö võimalustest:
1 tund - Koristan varjupaigas kasside vabapidamistoa (vajalik igapäevane tegevus).
1 päev - Lähen ilusal sügispäeval appi Vanurite Eneseabi ja Nõustamisühingu maja aeda Kadriorgu lehti riisuma.

Näiteid püsiannetuse mõjust, 1 euro kuus:
1 aasta vältel (kokku 12 eurot): Toidupank saab katta toidu ladustamise, komplekteerimise ning transpordikulud, mida on tarvis ligikaudu 6–8 vaesuses elava pere või leibkonna abistamiseks.
3 aastat (kokku 36 eurot): MTÜ Laste ja Noorte Kriisiprogrammi raames saab üks lähedase kaotanud laps osaleda 2 päeva leinatoetuslaagris (majutus, toitlustus).

„Ma armastan aidata“ annetuskeskkond loodi 2008. aastal Swedbanki ja Heateo SA poolt ning see ühendab usaldusväärseid heategevusorganisatsioone erinevatest valdkondadest. Igal kevadel toimuva taotlusvooru järel saavad tingimustele vastanud organisatsioonid üheks aastaks võimaluse tutvustada annetuskeskkonna vahendusel oma tegevust ning koguda teenustasuvabalt annetusi.

Heateo Sihtasutus toetab suure ühiskondliku mõjuga algatuste arengut ning edendab sotsiaalse innovatiivsuse ja strateegilise filantroopia valdkondi Eestis. 2003. aastal loodud organisatsioon on tugevaks aidanud kasvada mitmetel ettevõtmistel nagu SOS Lasteküla, Uuskasutuskeskus, Perekeskus Sina ja Mina, Oma Pere, Terve Eesti Sihtasutus, Noored Kooli, Sihtasutus Kiusamise Vastu jt.  

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirja tellimine