20. detsember 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Särava meigi saladused

Terve, särav ja kergelt õhetav jume teeb naise ilusaks ja ihaldusväärseks ning jätab puhanud ja rõõmsa mulje. Vaata, mida soovitavad särava ja loomuliku meigi tegemiseks kosmeetikud ajakirjas Sensa.

1. Siidsileda ja särava naha saladus on regulaarne õrn koorimine. Tillukesed graanulid aitavad nahapinnalt eemaldada epidermise surnud rakke ning nahk näeb kohe palju elujõulisem välja.

2. Kanna eelnevalt kreemiga niisutatud nahale valgustpeegeldav meigikreem, mis aitab ühtlustada jumet ning varjata naha ebatasasusi.

3. Rõhuta näojooni, kandes põsesarnadele, oimuluudele, nina keskjoonele ja kulmude alla pisut spetsiaalset valgust peegeldavate osakestega helenduskreemi.

4. Kergelt päevitunud jume võib saada ka ilma päevitamata, kasutades pruunistavat kreemi või näopiima, mis jume täiustamisele lisaks nahka ka toidab ja niisutab.

5. Jumestus- või helenduskreemi tekstuur on kauni jume loomisel olulise tähtsusega. Meigi tulem peaks välja nägema nagu teine nahk – just seetõttu peabki meigi põhjaks kasutatava kreemi tekstuur olema kerge ja voolav ning sisaldama valgust peegeldavaid osakesi.

6. Kui soovid ilma liigse meigita puhanud välja näha, kanna silmade alla peitekreemi. Oranžikad ja kollakad peitekreemid aitavad silmade alla tekkivaid tumedaid varje eriti hästi varjata.

7. Õrnalt sätendav beež lauvärv on silmade suuremaks ja kirkamaks muutmisel asendamatu. Kui sära ja sädemekesi veelgi juurde vajad, võid appi võtta kreemja lauvärvi. Silma sisenurka kantud valgust peegeldav kreem või helendav lauvärv avab pilgu ja lisab värskust.

8. Heleroosad ning virsikutoonid on värske jume loomiseks parimad. Kui kasutad kreemjat põsepuna, võid sellesse säravama õhetuse saamiseks veidi valgust peegeldavat helenduskreemi segada.

Kaunite piltidega meigiloo leiad Sensa jaanuarinumbrist lk 44.

Autor: Tiive Murdoja, Ajakiri Sensa

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700