21. veebruar 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sekretäride päev 2014 - täna viimast päeva soodushinnaga!

Ootame sekretäre ja juhiabisid 23.aprillil tähistama rahvusvahelist sekretäride päeva konverentsile Sekretäride päev 2014. Konverentsil osalejaid ootavad ees kasulikud tööalased nõuanded, huvitavad esinejad, mõnus meelelahutus, kohtumine ametikaaslastega ja põnevad auhinnaloosid.Tutvu konverentsikavaga siit!

Sekretar.ee´l on sekretäride päeva tähistamine konverentsi näol traditsiooniks saanud juba üle kümne aasta. Ka sel aastal ootame kõiki sekretäre ja juhiabisid sel olulisel päeval tähistama meiega koos sekretäride suursündmust Sekretäride päev 2014, mis kannab alapealkirja „Heast suurepäraseks!“.

Aeg: 23.aprill 2014 kell 9.30-17.00

Toimumiskoht: Hotell Euroopa

Korraldaja: sekretar.ee

Registreerimisinfo: asub kava lõpus

Konverentsil osalejaid ootavad ees kasulikud tööalased nõuanded, huvitavad esinejad, mõnus meelelahutus, kohtumine ametikaaslastega ja põnevad auhinnaloosid.

Oma suurt kogemustepagasit jagavad Sekretäride päeval ajajuhtimise treener Kristjan Otsmann, AS Adole Invest juhataja Jussi Pärnpuu, coach ja arengutugi.com terapeut Hede Kerstin Luik, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna sekretär-juhiabi Piia Mäesaar, reisiplaneerimise tarkvara TripGate esindaja Kristiina Hinno, Eesti juhtiva tarkvaraaarendusfirma Proekspert personalijuht Tiina Saar, Idea Group Eesti juht Eha Talvist, motivaator.ee koolitaja Kaido Pajumaa, hea energia eksperdid Siret ja Janno Seeder ning sündmusturundusagentuuri Kuusk OÜ juht Aivar Kuusk.

SEKRETÄRIDE PÄEVA PROGRAMM:

9.00-9.30 Saabumine ja hommikukohv9.30-9.45 Hea enesetunde hommikukontsert9.45-10.00 Moderaatori tervitus ja päeva sissejuhatus

Motivaator.ee koolitaja Kaido Pajumaa

ÕPETLIKUD KOGEMUSED

10.00-10.30 Kuidas hoolitseda enese ja teiste tasakaalu ja rõõmu eest?

Arengutugi.com">Hede Kerstin Luik

Hea sekretär on oma juhi ja kolleegide tugi. Sageli tähendab see ka peaaegu psühholoogi rolli: olla kuulajaks, lohutajaks, lahendajaks, inspireerijaks. Kuidas seejuures iseenda eest hoolitseda nii, et sisemist ressurssi jätkuks nii tööl kui kodus? Et silmad säraksid - nii hommikul tulles kui õhtul minnes või ka hilistel tundidel mõnd kriisi lahendades?

10.30-11.00 Millist sekretäri  ja milliseid kolleege vajab juht enda kõrvale?

Jussi Pärnpuu on juhitööd teinud erinevates ettevõtetest alates 1993. aastast, see teeb 20 aastat külg külje kõrval töötamist kokku 6 sekretäriga. Ome ettekandes toob Jussi osalejateni positiivse koostöökogemuse tubli naiskonnaga, kuhu hulka on sattunud ka mõni üksik tõrvatilk meepotis.

* Adole Invest on Eesti ja välisosalusega holding struktuur, mis omab Eestis Škoda ja Porsche maaletoomis- ja distributsiooni ettevõtteid ning osaliselt ka jaekaubandusfirmasid.

11.00-11.30 Julged otsused ja uued algused

Piia Mäesaar

Piia Mäesaarel (50) on elu jooksul teha tulnud mitmeid julgeid otsuseid oma tööelus. Nõukogudeaja lõpus töötas Piia tekstiilivabrikus Areng, kuid pärast vabariigi tulekut olemasolev töökoht vabriku ümberkujundamise järel kadus ning tuli leida võimalus ümberõppeks. Taasiseseisvunud vabariigi aegsesse perioodi jäävad töökogemused sekretärina, kultuurijuhina ja karjäärispetsialistina.Hiljuti kandideeris Piia Sotsiaaldemokraatliku Erakonna sekretär-juhiabiks ja võitis pingelise ent väga huvitava kogemuse pakkunud kandideerimisvooru. Piia ellu tõi see mitu suurt muutust: kolimise Tartust Tallinnasse, naasmise tööellu pärast poolteist aastat kestnud puhkust ja enda uuesti kurssi viimise sekretäritööga.Sekretäride päeva konverentsil räägib Piia, mida on  erinevad ametid talle elus õpetanud ja mis köidab teda sekretäritöö juures.

11.30-12.00  Energiapaus

VÄÄRT NÕUANDED

12.00-12.30 Kuidas kasutada ajajuhtimiseks harjumuspäraseid töövahendeid tõhusamalt?

Kristjan Otsmann

• Kuidas luua võimalikult kiiresti toimiv päeva ja nädala plaan?• Kuidas hoida see plaan ajakajalisena ja sellest tegutsemisel kinni pidada?• Kuidas sujuvamalt toime tulla päeva kulgu hakkivate ootamatustega?• Kuidas kasutada juhiabi töös Outlooki nutikamalt?• Kuidas planeerida võimalikult vähe ja tegutseda võimalikult palju?

12.30-13.00 Kuidas säästa raha ja aega töölähetusi planeerides?

Kristiina Hinno

Esmakordselt Eestis tuleb Sekretäride päeva konverentsil tutvustamisele reisiplaneerimise tarkvara TripGate, mis on ettevõtetele täiesti tasuta. See on kasutajasõbralik rakendus ja ideaalne abivahend sekretäridele, kes peavad oma ettevõttes korraldama kolleegide töölähetusi.

13.00-13.30 Kuidas ettevõtte siseleht ja -uudised elama panna?

Tiina Saar

Ettevõtte siseleht ja -veeb ei ole pelgalt kommunikatsioonivahend, vaid pakub võimaluse meie-tunde tekkimiseks,  tööõhkkonna parandamiseks, töötajate kaasamiseks,  töötajate tunnustamiseks, jne.Proekspertis on siselehte välja antud juba 1,5 aastat. Lisaks toimib 120 töötajaskonnaga ettevõttes siseveeb ja blogi. Tiina ettekanne konverentsil pakub Proeksperti kogemuste näitel ideid ja inspiratsiooni, kuidas oma ettevõtte siseleht või -veeb elavamaks muuta:- kuidas kirjutada sisukaid, olulisi ning tähelepanu tõmbavaid artikleid- kust kirjutamiseks ideid leida ning keda lehe ja veebi sisu loomisel appi paluda- kuidas siselehe või -veebi kaudu ettevõttes meie-tunnet tekitada- kuidas siseleht aitab inimeste karjäärile ja tööalasele eneseteostusele kaasa

13.30-14.00 Kuidas brändi toetavalt firmakinke tellida ja millega arvestada?

Eha Talvist

Firmakinke valides tuleb loomulikult lähtuda kingi saajast ning tähtpäevast, kuid ära ei tohi unustada, et kink on ikkagi ennekõike kinkija peegelpilt. Mida tuleks silmas pidada, kui hakata enda ettevõtte kingivalikut kokku panema? Kas ja keda kaasata? Kuidas leida positiivseid emotsioone tekitavad kingid, mis iseloomustavad ettevõtet ja mis kohe pärast kinkimist prügikasti ei lenda?

* Eha Talvist on olnud aastaid oma mõtete, südame ja hingega turunduse juures. Ta on kommunikatsioonikontserni Idea Group Eesti juht, enne seda töötas kaheksa aastat SEB Pangas brändijuhina.

14.00-15.00 Lõuna

ROHKELT INSPIRATSIOONI

15.00-15.45 Millist sõnumit edastavad bürood?

Siret Seeder

Kui energia liikumine ettevõttes on harmooniline, siis on firma kontoris rõõmus, heatahtlik atmosfäär, mis tagab projektide eduka, õigeaegse lõpetamise ning vähendab stressi. Kui aga energia “kinni jääb või on takistatud”, siis võib ettevõte isegi pankrotistuda. Missuguseid sõnumeid peidab endas ettevõtte visiitkaart sissepääs …?

15.45-16.15 Kuidas panna kolleegide silmad särama – teistmoodi firmasündmused

Aivar Kuusk

Tihtipeale unustavad firmajuhid suure äritegemise juures meeskonna, kui suurima ja tähtsaima ressursi sootuks. Sekretäride päeval teeme juttu sellest, kuidas läbi eristuvate sündmuste ja väikeste, kuid nutikate nippidega meeskonnal sära silma saada ja seda hoida.

16.15-16.45 Motivatsioon - kuidas tekib ja kuhu kaob?

Kaido Pajumaa

Sõltumata ametist või firmast vajame sisemist kütust, et asjad tehtud saaksid. Välised asjad nagu palk ja boonused panevad meid küll liikuma, aga suudavad teha seda siiski lühiajaliselt. Kust leida ja kuidas kasutada sisemist motivatsiooni enesemotiveerimisel? Missugused on meie universaalsed ja ammendamatud sisemise motivatsiooni allikad ja kuidas neid taastäita?

17.00 Konverentsi lõpetamine, auhindade loosimine ja kingituste jagamine

Loe eelmise aasta Sekretäride päeva konverentsi osalejate tagasiside ja vaata fotogaleriid toimunust SIIT.

REGISTREERUMINE KONVERENTSILE

Konverentsi osalustasu on 179 eurot (km-ga 214.80).

NB! Kahe või enama osaleja puhul ühest ettevõttest kehtib hinnasoodustus 10%.

Registreeru SIIN või saada e-mail [email protected].

LISAINFO:

Tiive Saarniit

Sekretäride päeva projektijuht

Tel: 56 823 990

E-post: [email protected]

KONVERENTSI TOETAVAD:

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700