Autor: Tiive Murdoja • 13. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes on Eestis enim hinnatud tööandjad

Töökoha valikul hindavad eestimaalased enim soovitud tasemel töötasu ning võimalusi erialaseks arenguks, selgus CV Keskuse iga-aastasest uuringust. 

Eesti ihaldusväärseima tööandja tiitli, mis oli viimased kaks aastat läinud Eesti Energiale, haaras seekord võidukalt endale Skype Technologies. Tabelist on üllatuslikult välja kukkunud mullune 6. Tallink Grupp.

Skype'i puhul hinnati lisaks töötasule, töötajate väärtustamisele, heale töökeskkonnale ja kolleegidele ka ettevõtte innovaatilisust ja sportimisvõimalusi, teatas CV Keskus.

CV Keskuse turundusjuhi, Henry Auväärti sõnul hindavad eestlased töökoha valikul enim soovitud tasemel töötasu (37%), võimalusi erialaseks arenguks (29%), meeldivat kollektiivi (11%) ning sobilikke töötingimusi (10%).

Meestele on töökoha valikul tähtsaimal kohal palganumber. Naised hindavad meestest kõrgemalt aga erialast arengut ning sobilikke töötingimusi. Noored peavad tähtsamaks erialast arengut ning meeldivat kollektiivi.

TOP 20 hinnatuimad tööandjad:

(koht (koht eelmisel aastal) nimi/kaubamärk)

1. (2.) Skype Technologies OÜ

2. (1.) Eesti Energia AS

3. (3.) Elion Ettevõtted AS

4. (4.) Swedbank AS

5. (5.) AS EMT

6. (13.) ABB AS

7. (8.) OÜ Playtech Estonia

8. (11.) AS LHV Pank

9. (18.) Microsoft Estonia OÜ

10. (9.) Nortal AS

11. (14.) Kalev AS

12. (7.) AS SEB Pank

13. (10.) Kaubamaja AS

14. (-) Estravel AS

15. (16.) Eesti Rahvusringhääling (ERR)

16. (12) Eesti Pank

17. (17.) Nordea Bank Finland Plc Eesti filiaal

18. (15.) Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK)

19. (-) A. Le Coq AS

20. (-) Transferwise Ltd Eesti filiaal

Tabelist on välja on kukkunud AS Tallink Grupp (mullu 6.), Elisa Eesti AS (19.) ja Tallinna Lennujaama AS (20.). Uued tulijad on Estravel AS, A. Le Coq AS ning Transferwise Ltd Eesti filiaal.

Uuringus osales 4083 vastajat üle Eesti erinevatest töövaldkondadest, neist 94% olid vanuses 20-59 ning 74% olid palgatöötajad või vabakutselised.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700