Tallinnas tähistatakse täna kevade saabumist

Tallinnas tähistatakse täna, 20.märtsil kevade saabumist traditsioonilise üritustesarjaga „Kevad kõnnib mööda linna“, kuhu  mahub lisaks kevade tervitamisele Musumäel ka hulgaliselt erinevaid tegevusi.  

Pikaajalise traditsioonina korraldab kevade saabumise tähistamist Kodulinna Maja. Üritused  linnas algavad igal kevade saabumisele eelneval ja järgneval tunnil. Tallinnas võetakse kevad traditsioonilise pidulikkusega  vastu Musumäel  tema astronoomilisel saabumishetkel, seekord  kell 18.57.

Kevadüritused algavad juba kell 10.57, mil Aleksei Turovski tutvustab  loomaiaas huvilistele kevadist loomariiki, tunni aja pärast viib taimetark Urmas Laansoo  läbi ringkäigu Tallinna Botaanikaaias ja kell 12.57 toimub  Kodulinna Majas (Gümnaasiumi 3) Viimsi keskkooli kooliteatri etendus „Pöialpoiss ja lumivalge“;  kevadet otsitakse kell 13.57  ka Lastekirjanduse Keskuses  (Pikk 73).  Kell 14.57 valmistatakse lastegaleriis Kullo (Kuninga 6) tuuleveskeid ja kuulatakse linnulaulu, kell 15.57 jätkuvad kevadüritused salongis Allee (Pikk 34), kus kunstiteadlane Mai Levin kõneleb Eduard Wiiralti sünniaastapäeva puhul tema loomingust, kell 16.57 algab tegevus Savi tärkab! asuurkeraamika Stuudios Loewenschede tornis ja kell 18.18  saadetakse Piiskopi aias Toomkiriku taga  ära viimane talvepäike  koos ansambliga Igihaljas seitse ja tulegrupiga Flameous.

Kell 18.57 jõuab kevad Musumäele, kus teda tervitavad TTÜ koorid, segakoor Noorus, Toivo ja Toomas Luhats karjasepasunatega ning  Politsei-ja piirivalveorkester. Kell  20.57 esitavad Kodulinna majas Ott Arderi luuletusi Tallinna Reaalkooli noored  ja poeedi sõnadele loodud muusikat Helin-Mari ja Jaan Arder.

Osale arutelus

  • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara