Tallinnas tähistatakse täna kevade saabumist

Tallinnas tähistatakse täna, 20.märtsil kevade saabumist traditsioonilise üritustesarjaga „Kevad kõnnib mööda linna“, kuhu  mahub lisaks kevade tervitamisele Musumäel ka hulgaliselt erinevaid tegevusi.  

Pikaajalise traditsioonina korraldab kevade saabumise tähistamist Kodulinna Maja. Üritused  linnas algavad igal kevade saabumisele eelneval ja järgneval tunnil. Tallinnas võetakse kevad traditsioonilise pidulikkusega  vastu Musumäel  tema astronoomilisel saabumishetkel, seekord  kell 18.57.

Kevadüritused algavad juba kell 10.57, mil Aleksei Turovski tutvustab  loomaiaas huvilistele kevadist loomariiki, tunni aja pärast viib taimetark Urmas Laansoo  läbi ringkäigu Tallinna Botaanikaaias ja kell 12.57 toimub  Kodulinna Majas (Gümnaasiumi 3) Viimsi keskkooli kooliteatri etendus „Pöialpoiss ja lumivalge“;  kevadet otsitakse kell 13.57  ka Lastekirjanduse Keskuses  (Pikk 73).  Kell 14.57 valmistatakse lastegaleriis Kullo (Kuninga 6) tuuleveskeid ja kuulatakse linnulaulu, kell 15.57 jätkuvad kevadüritused salongis Allee (Pikk 34), kus kunstiteadlane Mai Levin kõneleb Eduard Wiiralti sünniaastapäeva puhul tema loomingust, kell 16.57 algab tegevus Savi tärkab! asuurkeraamika Stuudios Loewenschede tornis ja kell 18.18  saadetakse Piiskopi aias Toomkiriku taga  ära viimane talvepäike  koos ansambliga Igihaljas seitse ja tulegrupiga Flameous.

Kell 18.57 jõuab kevad Musumäele, kus teda tervitavad TTÜ koorid, segakoor Noorus, Toivo ja Toomas Luhats karjasepasunatega ning  Politsei-ja piirivalveorkester. Kell  20.57 esitavad Kodulinna majas Ott Arderi luuletusi Tallinna Reaalkooli noored  ja poeedi sõnadele loodud muusikat Helin-Mari ja Jaan Arder.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara