Autor: Tiive Murdoja • 19. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kas sinu juht väärib "Parima Juhi" tiitlit?

Eesti Personalijuhtimise Ühing PARE koostöös Pärnu Juhtimiskonverentsiga kuulutasid välja konkursi “Parim Juht 2014”. Kuu aja jooksul oodatakse kõigilt Eesti ettevõtetelt ja organisatsioonidelt innustavaid lugusid juhtidest.

Parima inimeste juhi tiitel antakse üle 15. mail Pärnu kontserdimajas toimuval juhtimiskonverentsil.

“Suur osa organisatsiooni edust sõltub juhist. Hea juhi oskused ja isikuomadused innustavad meeskonda ning loovad õhustiku, kus tiimi iga liige tunneb end olulisena. Väärt juhid ja nende lood vajavad esiletõstmist, mida käesoleva konkursiga soovimegi saavutada,” lausus PARE juhatuse liige ning Ercssoni Tallinna tehaste personalijuht Ülle Matt.

“Eestis on üle kümne aasta tunnustanud parimaid eksportööre, suurima käibe ja kasumiga ettevõtteid, valitud parimaid tööandjaid. Usun, et meie ühiskond on täna küps mõtestama parimat juhti kui eelkõige head inimeste juhti ning arvude kõrval nägema juhtimiskvaliteeti ka muudes kategooriates,” põhjendas Ülle Matt uue konkursi ellukutsumist.

Pärnu Juhtimiskonverentsi eestvedaja Anti Orava sõnul eristub “Parima Juhi” konkurss teistest sarnastest ettevõtmistest ka selle läbiviimise poolest. “Headest juhtidest rääkivaid lugusid ootame nende vahetutelt meeskonnaliikmetelt. Meil ei ole keerulisi matemaatilisi valemeid ega etteantud raame, mille järgi head juhti leida. Parima juhi tegemised ja oma inimeste hinnang temale ongi tõe kriteeriumiks. Konkursile on oodatud nii äriettevõtete, avaliku sektori, kultuuri- ja spordivaldkonna kui kõigi teiste organisatsioonide innustavad lood.

Nähes natuke vaeva ja esitades oma juhi konkursile, saab meeskond ka ise positiivse emotsiooni ning hea tuju. Juba see on iseenesest suur väärtus ja piisav põhjus, miks ettevõtmises kaasa lüüa,” ütles Anti Orav.

Mai alguseks valib Eesti juhtimis- ja personalivaldkonna ekspertidest koosnev žürii Tartu Ülikooli professori Maaja Vadi eestvedamisel kolm kuni viis kõige rohkem kõnetanud lugu heast juhist, mis tulevad esitamisele Pärnu juhtimiskonverentsil. Konkursi nominendid saavad auhinnaks PARE personalijuhtimise ja Pärnu konverentside vabapääsmete komplekti.

Eesti Parim Juht 2014 selgub 15. mail Pärnu juhtimiskonverentsil, kus kõigil osalejatel on võimalik kohapeal hääletada nominentide hulgast oma lemmiklugu.

Konkursil osalemiseks tuleb hiljemalt 7. aprilliks täita ankeet PARE kodulehel.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700