Autor: Tiive Murdoja • 24. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pühapäevast muutub rahvusvaheliste reisirongide sõiduplaan

Alates märtsi viimasest pühapäevast, 30.03.2014 toimuvad seoses suveajale üleminekuga mõningad muudatused rahvusvaheliste Go Raili reisirongide sõiduplaanis.

Muudatused puudutavad peamiselt Tallinna-Moskva rongi ning nädala teises pooles sõitva Tallinna-Peterburi rongi väljumisi. Need rongid alustavad reise Balti jaamast Venemaa poole tund aega senisest hiljem. Samuti on tulenevalt ajavahest muudatusi vahejaamadest väljumiste ning sihtjaamadesse saabumiste kellaaegades.

„Sesoonne sõiduplaanimuudatus tuleneb asjaolust, et Eestis minnakse üle suveajale, kuid Venemaal jääb kellaaeg samaks. Ühegi rong väljumine seetõttu varasemaks ei muutu. See tähendab, et graafikumuudatusega seoses keegi rongist maha ei jää,“ rääkis Go Raili arendusdirektor Jolan Ševtsov.

Reisirong Tallinn-Moskva väljub alates märtsi viimasest pühapäevast Balti jaamast tunni võrra hiljem, kell 18.00. Moskvast Leningradski vaksalist väljub rong endiselt kell 18.05.

Iga päev Tallinna-Peterburi liinil sõitva reisirongi väljumisajad nii Balti jaamast kui Vitebski vaksalist jäävad samaks - Tallinnast 7.50  ja Peterburist 17.33.

Nädala teises pooles, neljapäeval, reedel ja pühapäeval Tallinnast Peterburi sõitev Go Raili reisirong hakkab Balti jaamast väljuma tunni võrra hiljem, kell 15.26. Peterburist väljub rong reedel, laupäeval ja esmaspäeval endiselt kell 6.55.

Teel peatub Tallinna-Peterburi rong Tapal, Rakveres, Jõhvis, Narvas, Ivangorodis ja Kingissepas, Tallinna-Moskva rong lisaks ka Bologojes ja Tveris.

Täpsemaid väljumis- ja saabumisaegu saab vaadata Go Raili kodulehel olevatest sõiduplaanidest:

Tallinn-Peterburi-Tallinn sõiduplaan

Tallinn-Moskva-Tallinn sõiduplaan

Raudteel rahvusvahelist reisijatevedu korraldav AS GoRail teenindab igapäevaselt Tallinna-Moskva ning Tallinna-Peterburi rongiliine. Lisaks müüb ettevõte rongipileteid kõigile SRÜ ning Ida- ja Lääne-Euroopa kaugliinidele. AS GoRail  kuulub kontserni AS Go Group, mille bussi- ja raudteetranspordi- ning turismi- ja hotellimajandusega tegelevad ettevõtted aitavad iga päev reisida tuhandetel inimestel.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700