Autor: Tiive Murdoja • 26. märts 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti parim sekretär selgub 23.aprillil  

Tänasest saab kandideerida kolmandat korda toimuvale üleriiklikule konkursile “Eesti parim sekretär 2014”, mille auhinnafond on rekordilised 10 000 eurot. 

Konkursi korraldaja Laur Siboldi sõnul on parima sekretäri konkursi eesmärk leida ja tunnustada inimesi, kellest sõltub tegelikult kogu organisatsiooni ühine hingamine. “See on keeruline ja kaasaegne valdkond, mis pole enam ammu pelgalt pikkade jalgadega kohvimasina töö. Väärt ametit ja kutseoskusi häbeneda pole vähimatki põhjust ja eraldi kutsun konkursil osalema ka meessoost võistlejaid,” ütles Sibold.

Eesti parim sekretär selgitatakse välja erinevates voorudes, kus pannakse proovile osalejate võimekus guugeldamiskiirusest kalligraafia valdamise ning eriolukordade lahendamiseni.

Üritusele saavad läbi Facebooki erilehe registreerida sekretärid, juhiabid ning büroojuhid kas ise või väärikat kandidaati saavad soovitada ka kolleegid ja lähedased. Facebookis selgitatakse välja rahva lemmik ja pidulikul finaalüritusel nimetatakse eriala parim tuntud eestlastest koosneva žürii poolt. Tänavune Eesti parim sekretär selgub 23. aprillil rahvusvahelisel sekretäride päeval.

Kümnel finalistil on võimalus osaleda Sekretäride päeva konverentsil, mis toimub 23.aprillil hotellis Euroopa. Konverentsi kohta leiab lisainfot SIIT.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis kolmandat korda. 2013. aastal valiti rahvahääletusel ligi 1200 häälega parimaks Sisekaitseakadeemia juhiabi Janela Lääne. Ürituse peakorraldaja on kontoritarvete maaletooja Officeday.

10 000-eurose auhinnafondiga võistlust toetavad mitmed globaalsed kontoritarvete tootjad, Tallink, Sekretar.ee, Sirowa, Prike, A.le Coq ja teised firmad.        

Lisainfot loe SIIT.  

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700