Vaata, kes võistlevad tiitlile "Eesti parim sekretär 2014"

Alates märtsist sai hakata kandideerimine või seadma üles oma ettevõtte sekretäri kandidatuuri üleriiklikule konkursile “Eesti parim sekretär 2014”. Tänase seisuga on parima sekretäri tiitlile kandideerimas üle 40 juhiabi ja sekretäri.

Väärikale tiitlile saavad läbi Facebooki erilehe registreeruda sekretärid, juhiabid ning büroojuhid kas ise või väärikat kandidaati saavad soovitada ka kolleegid ja lähedased. Facebookis selgitatakse välja rahva lemmik ja pidulikul finaalüritusel nimetatakse eriala parim tuntud eestlastest koosneva žürii poolt. Tänavune Eesti parim sekretär selgub 23. aprillil, rahvusvahelisel sekretäride päeval.

Eesti parim sekretär selgitatakse välja erinevates voorudes, kus pannakse proovile osalejate võimekus guugeldamiskiirusest kalligraafia valdamise ning eriolukordade lahendamiseni.

Tänase seisuga on "Eesti parim sekretär 2014" tiitlile kandideerimas üle 50 juhiabi ja sekretäri. Suurima häältearvuga juhib konkurssi CF&S Estonia AS juhiabi Karen Tiitus. Töökaaslased kirjeldavad Karen Tiitust järgmiselt: Karen on inimene, kes särab ja paneb särama ka kõik enda ümber. Ühesõnaga kontori päike, kes hoolitseb kontori heaolu eest ja lahendab kõik võimalikud küsimused loovalt. Keskkond on tänu sellele kontoris tore ja alati saab tema juurde oma murega pöörduda. Tema pühendumine tööle on tohutu ning kui vaja ronib ta isegi lae alla pirni vahetama või paneb kontoris mööblit kokku. Ta on kontori arst, kontorihaldjas, remondimees, ürituste korraldaja, firma visiitkaart ja sellist töökaaslast on väga raske leida.

Lisainfot kandidaatide ja konkursi kohta leiab SIIT.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis kolmandat korda. 2013. aastal valiti rahvahääletusel ligi 1200 häälega parimaks Sisekaitseakadeemia juhiabi Janela Lääne. Ürituse peakorraldaja on kontoritarvete maaletooja Officeday.

10 000-eurose auhinnafondiga võistlust toetavad mitmed globaalsed kontoritarvete tootjad, Tallink, Sekretar.ee, Sirowa, Prike, A.le Coq ja teised firmad.    

Kümnel finalistil on samuti võimalus osaleda Sekretäride päeva konverentsil, mis toimub 23.aprillil hotellis Euroopa. Konverentsi kohta leiab lisainfot SIIT.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Kuninglik Saku mõis – pealinnast vaid 11 km kaugusel

Tallinnast vaid 11 km kaugusel rohelusse mattunud Saku mõis sobib suurepäraselt nii koosolekute, seminaride, konverentside kui firmapidude korraldamiseks. Väärika ajalooga Saku mõisa peahoone pärineb 1820. aastast ning on oma rikkaliku-luksusliku dekoori ja laemaalingutega üks Eesti kaunimaid.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirja tellimine