Vaata, kes võistlevad tiitlile "Eesti parim sekretär 2014"

Alates märtsist sai hakata kandideerimine või seadma üles oma ettevõtte sekretäri kandidatuuri üleriiklikule konkursile “Eesti parim sekretär 2014”. Tänase seisuga on parima sekretäri tiitlile kandideerimas üle 40 juhiabi ja sekretäri.

Väärikale tiitlile saavad läbi Facebooki erilehe registreeruda sekretärid, juhiabid ning büroojuhid kas ise või väärikat kandidaati saavad soovitada ka kolleegid ja lähedased. Facebookis selgitatakse välja rahva lemmik ja pidulikul finaalüritusel nimetatakse eriala parim tuntud eestlastest koosneva þürii poolt. Tänavune Eesti parim sekretär selgub 23. aprillil, rahvusvahelisel sekretäride päeval.

Eesti parim sekretär selgitatakse välja erinevates voorudes, kus pannakse proovile osalejate võimekus guugeldamiskiirusest kalligraafia valdamise ning eriolukordade lahendamiseni.

Tänase seisuga on "Eesti parim sekretär 2014" tiitlile kandideerimas üle 50 juhiabi ja sekretäri. Suurima häältearvuga juhib konkurssi CF&S Estonia AS juhiabi Karen Tiitus. Töökaaslased kirjeldavad Karen Tiitust järgmiselt: Karen on inimene, kes särab ja paneb särama ka kõik enda ümber. Ühesõnaga kontori päike, kes hoolitseb kontori heaolu eest ja lahendab kõik võimalikud küsimused loovalt. Keskkond on tänu sellele kontoris tore ja alati saab tema juurde oma murega pöörduda. Tema pühendumine tööle on tohutu ning kui vaja ronib ta isegi lae alla pirni vahetama või paneb kontoris mööblit kokku. Ta on kontori arst, kontorihaldjas, remondimees, ürituste korraldaja, firma visiitkaart ja sellist töökaaslast on väga raske leida.

Lisainfot kandidaatide ja konkursi kohta leiab SIIT.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis kolmandat korda. 2013. aastal valiti rahvahääletusel ligi 1200 häälega parimaks Sisekaitseakadeemia juhiabi Janela Lääne. Ürituse peakorraldaja on kontoritarvete maaletooja Officeday.

10 000-eurose auhinnafondiga võistlust toetavad mitmed globaalsed kontoritarvete tootjad, Tallink, Sekretar.ee, Sirowa, Prike, A.le Coq ja teised firmad.    

Kümnel finalistil on samuti võimalus osaleda Sekretäride päeva konverentsil, mis toimub 23.aprillil hotellis Euroopa. Konverentsi kohta leiab lisainfot SIIT.

Osale arutelus

  • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

V nagu vesi ja vaba aeg

V on veemõnude ja vaba aja veetmise element, mis märgib kõike võrratut ja vajalikku. Hotellist, spaast, restoranist, kohvikust ja konverentsikeskusest koosnev kompleks on koht, kus unustad kõik üleliigse ja pühendud vaevata kõigele, mis elus tegelikult oluline on. Hea tervis. Head inimesed. Hea tuju.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara