Autor: Tiive Murdoja • 9. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Täna selguvad konkursi “Eesti parim sekretär 2014” kümme finalisti

Täna selguvad 10 000-eurose auhinnafondiga üleriikliku konkursi “Eesti parim sekretär 2014” kümme finalisti, kelleks kandideerib 55 inimest. Veel on võimalus anda hääl oma lemmikule.

Vaata, milliste ettevõtete sekretärid konkureerivad Eesti parima tiitlile ja anna hääl oma lemmikule: http://bit.ly/OfficeDay2014.

Konkursi korraldaja Laur Siboldi sõnul on kolmandat aastat toimuv võistlus kujunenud ülimalt populaarseks  ja konkursil osaleb tänavu rekordarv sekretäre ning juhiabisid.

“Võistlusel konkureerivad Eesti suuremad firmad, riigiasutused, ülikoolid ja meediaettevõtted, kuid kahjuks ei ole veel laekunud ühtegi meeskandidaati. Ma arvan, et ühiskond on tugevamast soost sekretäriks tegelikult valmis ja julgele osalejale on eriauhind,” lisas Sibold.

Facebooki rahvahääletus kestab täna, 9. aprillil kuni kella 15ni. Hääletusel selgitatakse välja kümme finalisti, kes juba käesoleval reedel pannakse žürii poolt proovile erialavoorudes eesti keele oskusest tippimiskiiruseni. Tänavune Eesti parim sekretär selgub 23. aprillil rahvusvahelisel sekretäride päeval.

Aasta parimat sekretäri valitakse Eestis kolmandat korda. 2013. aastal valiti rahvahääletusel ligi 1200 häälega parimaks Sisekaitseakadeemia juhiabi Janela Lääne. Ürituse peakorraldaja on kontoritarvete maaletooja Officeday. 10 000-eurose auhinnafondiga võistlust toetavad mitmed globaalsed kontoritarvete tootjad, Tallink, Sekretar.ee, Sirowa, Prike, A.le Coq ja teised firmad.

Kümnel finalistil on samuti võimalus osaleda Sekretäride päeva konverentsil, mis toimub 23.aprillil hotellis Euroopa. Konverentsi kohta leiab lisainfot SIIT.

Finalistide ametioskuste testimine toimub juba sel reedel. Päeva jooksul viiakse läbi erialateadmiste testid, samuti näitavad finalistid oma võimeid eesti keele tundmises, guugeldamis- ja tippimiskiiruses, loovuses ning eriolukordade lahendamises.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700