Autor: Tiive Murdoja • 22. aprill 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konkursile “Parim Juht 2014” esitati 37 kandidaati

Eesti Personalijuhtimise Ühingu PARE ja Pärnu Juhtimiskonverentsi koostöös toimuvale konkursile “Parim Juht 2014” esitati 37 kandidaati.

PARE tegevjuhi Ene Olle sõnul võib esimest korda läbiviidavat konkurssi juba enne tiitlisaaja selgumist õnnestunuks pidada.

“Vähemalt 37 Eesti ettevõttes ja organisatsioonis on ametis selline juht, keda tema meeskonnaliikmed hindavad kõrgelt ning selle tunnistuseks on ka tema nime konkursile üles andnud. Iga meile saadetud lugu räägib heast juhist, kes oskab ja tahab oma inimesi väärtustada. Hea juhi oskused ja isikuomadused innustavad omakorda meeskonda ning loovad õhustiku, kus tiimi iga liige tunneb end olulisena,” lausus Olle.

Konkursile esitati aasta parima juhi tiitli saamiseks kandidaate nii äriühingutest, riigiasutustest, vabakondlikest organisatsioonidest kui ka näiteks koolidest ja lasteaedadest. Keskmiselt on konkursile saadetud juhi meeskonnas kuni kakskümmend liiget, kuid esitati ka väga huvitavaid lugusid oma juhi kohta tema ainsalt alluvalt ning enam kui kahetuhande inimesega organisatsioonilt.

“Parima Juhi” konkurss eristub teistest sarnastest ettevõtmistest selle läbiviimise poolest. Nimelt puuduvad konkursil keerulised matemaatilised valemid või etteantud raamid, mille järgi head juhti leida. Parima juhi tegemised ja meeskonna hinnang temale ongi tõe kriteeriumiks.

Mai alguseks valib Eesti juhtimis- ja personalivaldkonna ekspertidest koosnev žürii Tartu Ülikooli professori Maaja Vadi eestvedamisel kolm kuni viis kõige rohkem kõnetanud lugu heast juhist, mis tulevad esitamisele Pärnu juhtimiskonverentsil. Žüriisse kuuluvad veel Tööandjate Keskliidu juhataja Toomas Tamsar, Pärnu Konverentside eestvedaja Anti Orav ning PARE tegevjuht Ene Olle.

Eesti Parim Juht 2014 selgub 15. mail Pärnu juhtimiskonverentsil, kus kõigil osalejatel on võimalik kohapeal hääletada nominentide hulgast oma lemmiklugu.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700