Teipidega saab muuta ilmetu kontori rõõmsavärvilisemaks

Külastasin eelmisel nädalal Büroomaailma messi ja pilk jäi peatuma Vunderi boksis, kus käis hoolas meisterdamine. Värviliste teipidega anti uus nägu ühevärvilistele registraatoritele ja kingakarpidele, ilmetutele tassidele ja riidepuudele.

Teipe, millega ilmestada erinevaid kontoritarbeid oli valikus kümnete kaupa: mummulised, liblikapiltidega, triibulised, lindudega, lillad, punased jne. Vunderi müügiesindaja ja tootekoolitaja Sirle Saarepere sõnul on teibid suurepärane võimalus, et tuua kontorisse või koju lihtsa vaevaga pisut värvi, kaunistada kõiksugu asju, luua inspireerivaid mustreid ja kujundusi. „Kui teibikiht pintseldada hiljem üle spetsiaalse lakiga, siis pole hirmu, et näiteks pesus tassidele või klaasidele kleebitud teibid maha kuluksid,“ lisas Saarepere.

Miks mitte suvepäevadel või kontoris mõne tähtpäeva puhul korraldada kolleegidele töötuba, kus erinevate teipidega dekoreerida ilmekamaks mõni kontorisein, anda uus nägu kruusidele,  riidepuudele, pliiatsitopsidele või registraatoritele. Tuleb lasta vaid fantaasial lennata.

Üks lihtne, kuid praktiline soovitus. Kohe-kohe on tulemas suvepäevad ja grillipeod, kus näiteks plasttopsidele kleebitud teibiriba peale saab kirjutada topsiomaniku nime, et iga külaline oma topsi peokäigus kerge vaevaga ülesse leiaks.

Vaata fotogaleriid Vunderi boksis valminud meisterdustest:

 

Teipe saab osta nii Vunderi e-poest kui teistest kontoritarvete poodidest.

Galerii

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Toosikannu puhkekeskus Käru vallas Raplamaal

Raplamaal asuv Toosikannu puhkekeskus on ideaalne peokoht nii suurematele kui ka väiksematele seltskondadele. Aga mitte ainult – Toosikannus asub Eesti esimene ja ainus loomapark ning lisaks tähtpäevade tähistamisele on see suurepärane koht asjalikele koosolekutele ja konverentsidele.

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

13. märts 2018

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine