Teipidega saab muuta ilmetu kontori rõõmsavärvilisemaks

Külastasin eelmisel nädalal Büroomaailma messi ja pilk jäi peatuma Vunderi boksis, kus käis hoolas meisterdamine. Värviliste teipidega anti uus nägu ühevärvilistele registraatoritele ja kingakarpidele, ilmetutele tassidele ja riidepuudele.

Teipe, millega ilmestada erinevaid kontoritarbeid oli valikus kümnete kaupa: mummulised, liblikapiltidega, triibulised, lindudega, lillad, punased jne. Vunderi müügiesindaja ja tootekoolitaja Sirle Saarepere sõnul on teibid suurepärane võimalus, et tuua kontorisse või koju lihtsa vaevaga pisut värvi, kaunistada kõiksugu asju, luua inspireerivaid mustreid ja kujundusi. „Kui teibikiht pintseldada hiljem üle spetsiaalse lakiga, siis pole hirmu, et näiteks pesus tassidele või klaasidele kleebitud teibid maha kuluksid,“ lisas Saarepere.

Miks mitte suvepäevadel või kontoris mõne tähtpäeva puhul korraldada kolleegidele töötuba, kus erinevate teipidega dekoreerida ilmekamaks mõni kontorisein, anda uus nägu kruusidele,  riidepuudele, pliiatsitopsidele või registraatoritele. Tuleb lasta vaid fantaasial lennata.

Üks lihtne, kuid praktiline soovitus. Kohe-kohe on tulemas suvepäevad ja grillipeod, kus näiteks plasttopsidele kleebitud teibiriba peale saab kirjutada topsiomaniku nime, et iga külaline oma topsi peokäigus kerge vaevaga ülesse leiaks.

Vaata fotogaleriid Vunderi boksis valminud meisterdustest:

 

Teipe saab osta nii Vunderi e-poest kui teistest kontoritarvete poodidest.

Galerii

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara