Fotod: fantaasiarikkad kostüümid Rate Race´ilt

Eile, 27. mail toimus Tallinna Vanalinnapäevade raames kontoritöötaja meelelahutuslik heategevusjooks Rat Race Tallinn 2014. Jooksjad üllatasid väga fantaasiarikaste kostüümidega.

Vaatamata külmale ja vihmasele ilmale, hakkasid Raekoja platsile kogunema kostümeeritud kontoritöötajad juba alates kella kahest. Enne jooksu kutsuti meeskonnad ükshaaval zürii ette, kes hindasid osalejate kostüüme.

Soojendus tehtud, kõlas pärast kahetunnist kogunemist stardipauk. Keerukamates kostüümides polnud võidujooksu teha kuigi lihtne, aga rõõm oli näha, et oldi üksteise suhtes viisakad ja abivalmid. Finishisse saabuti nii ühe kaupa kui koos meeskonnaga.

Galerii

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara