18. juuni 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanas laevatehases tegutseb suvel Cafe Noble

Sel suvel toimetab vanasse allveelaevatehasesse rajatud restoranis Food Studio meeskond peakokk Indrek Kivisalu juhtimisel.

Indrek Kivisalu on tuntud eelkõige kui Presidendi peakokk ja karismaatiline telekokk. Viimased viis aastat on Indrek  jaganud oma toiduvalmistamise oskusi Food Studio toidu-ja veinikoolitustel osalenutele. Sadamarestoranile kohaselt on Cafe Noble menüü eestlaslikult lihtne, rõhk on puhastel maitsetel ja lihtsatel tehnoloogiatel.

Cafe Noble siseruumis on 20 kohta, jahisadamakai äärsel avaral terrassil 100 istekohta.

Suvi Noblessneri sadamas on üritusterohke, kuni 20. juunini etendub Jahtklubi hoone 2. korrusel Von Krahli Teatri lavastus “ Solarise needus “, juulikuus on Noblessneri sadamas Merepäevad ja mitmeid teisi üritusi.

Cafe Noble on avatud iga päev, alates 12:00 kuni 23:00

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700