22. september 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kleit kontorirõivana muudab hommikud muretuks

Kleit kingib rohkem aega kohvitassi taga mõnulemiseks – ei mingit pikka juurdlemist riidekapi ees, ühe hetkega on kogu outfit koos. Ning mis veelgi toredam – peale tööpäeva lõppu piisab vaid mõnest aksessuaarist ning kingapaarist, et olla valmis teatrisse, kontserdile või kohvikusse minekuks.

Sügis võlub oma värvirohkusega ja looduse eeskuju saab järgida ka kontoriseinte vahele astudes – puhaste värvide maagia pääseb kõige paremini esile lihtsa lõikega kleitides:

Ruudud on üks selle hooaja põnevamaid trende – see strukturaalne ja traditsiooniliselt pigem meeste mängumaale kuulunud muster mõjub eriti värskelt naiselike kleitide peal ning olles käesoleva sügistalvise hooaja trendikaim muster, sobib kontorisse suurepäraselt. Valikus on kümneid eri variatsioone - vali ise, kas lähened ruudule väljapeetult või hoopis julgelt ja vallatult. Praegune ruudumustrite küllus annab võimaluse leida oma lemmikud ka neil, kes seni sellest mustrist mööda on vaadanud. 

Sügisesed mahulised kangad on inspireerinud disainereid katsetama põnevate drapeeringute ja vormidega, mis teevad ka kõige klassikalisemast hallist kleidist tõelise kunstiteose. Omanäoline skulpturaalne kontorikleit aitab sul tõeliselt eristuda ega kaota oma võlu ja värskust ka uutel hooaegadel. Kaunilt struktureeritud ja voolav kangas aitab peita ja rõhutada naiselikke kurve just seal, kus kandjal kõige rohkem vaja. Põneva disainiga kleit vabastab kandja ka  aksessuaaride valimise murest – piisab mõnest tagasihoidlikust ehtest, sest kleit ise on juba piisavalt efektne.

Miski ei too argipäeva paremini sära, kui mõned kaunid lilleõied – ilmade jahenedes ei kaota lilled sugugi oma aktuaalsust ka kleitidel ning aitavad töises õhkkonnas silma paista, nii endal kui ka kolleegidel tuju tõsta. Lilled omandavad sügistalvel mõnevõrra jahedama värvigamma ja abstraktsema vormi.

 

Trendikalt sinine
Foto: www.baltikagroup.com
Ploomililla kleit
Foto: www.baltikagroup.com
Abstraktne, Bastion
Foto: www.balticagroup.com
Naiselikult skulpturaalne, Bastion
Foto: www.balticagroup.com

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700