13. oktoober 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Restoranitest: mereröövlite teemast inspireeritud Korsar

Mere ja mereröövlite maailmast inspireeritud sisekujundusega Korsar lubab menüüs põnevaid elamusi. Paraku kalli raha eest gurmeerestoranile väärilisi elamusi ei saa. Uks oli lõunal tabaga kinni, kõiki roogi menüüs saada polnud ja pakutav vein oli toasoe, kirjutab toidukriitik Heidi Vihma.

Ei midagi kohalikku, ei midagi hooajalist, võiks olla restorani Korsaar loosungiks. Aga musta turska, Patagoonia kihvkala, rai uimi, Kalifornia kalmaare, austreid – palun väga. Menüüs on nad küll kõik kirjas, tegelikkuses oli viiest pearoana pakutavast kalaroast võimalik tellida vaid kahte ja lisaks veel ühte, mida menüüs kirjas ei olnud. Menüü on kohe-kohe vahetumas, vabandas kelner. Kuigi endiselt on teenindajad piraadikostüümides ja kalad ujuvad nii akvaariumis kui ka ekraanidel, oli korsaaride saarel elu palju vaiksem kui avamisjärgsetel aastatel.

Külalisi ei oodata

Kui lõunatunnil Korsaari ukse taha jõudsin, oli ukse, täpsemalt ukse aset täitva punutise külge riputatud tabalukk. Nõrgema närviga külastaja oleks tagasi läinud või vähemalt Beer House'i poole pööranud – välisuks, fuajee ja garderoob on neil kahel söögikohal ühine.

Ka garderoobis polnud kedagi. Seisin nõutult ega osanud midagi teha. Viimaks üks Beer House'i ettekandja siiski halastas üksikule külastajale ning andis telefoni teel laeva trümmi ehk siis Korsaari teada, et ka neile on tulnud üks sööja. Kas just päeva esimene, aga vähemalt sellel hetkel ainus.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi SIIT.

 

Loe kõiki restoraniteste SIIT.

Autor: Heidi Vihma, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700