Viru Elektrikaubandus AS otsib büroojuhti

Kandideerida saab kuni 9.novembrini.

Tööd saab BÜROOJUHT.

Büroojuhina on Sinu ülesandeks büroo igapäevase töö korraldamine ning juhataja assisteerimine. Sinu vastutada on büroo dokumendihalduse korraldus, lähetuste ja ürituste organiseerimine, nõupidamiste ja koosolekute korraldamine, teenindamine ning vajadusel protokollimine. Sa oled firma visiitkaardiks ning kontaktiks ettevõtte partneritele ja vastad firma üldtelefonile.

Sobiv kandidaat peaks omama kesk-eriharidust ja vähemalt 2-aastast varasemat töökogemust büroojuhi, sekretäri või juhiabina. Kandidaadilt ootame head eesti keele oskust ning tööks vajalikul tasemel inglise ja vene keele oskust. Samuti on vajalikud kontoritarkvara kasutamise teadmised ja oskused (MS Office, Outlook, PowerPoint).

Büroojuhina näeme töötamas inimest, kes on positiivse ellusuhtumisega, algatusvõimeline, avatud suhtleja, taktitundeline, kohusetundlik ning hea planeerimisoskuse ja organiseerimisvõimega.
Kasuks tuleb juhilubade ja erialase hariduse olemasolu.

Kui arvad, et kirjeldasime just Sind, palun saada oma CV koos motivatsioonikirjaga tööotsinguportaali kaudu või e-posti aadressile kandideeri@manpower.ee märksõnaga „Büroojuht“ hiljemalt 9.novembriks

Manpower kliendiks on AS Viru Elektrikaubandus, mis on 1993. aastal asutatud elektrimaterjale ja -seadmeid importiv ja turustav ettevõte, mille käive oli eelmisel aastal 10 miljonit eurot. Ettevõttel on müügiosakonnad Tallinnas, Tartus ja Rakveres ning Narvas. Mitmete elektrimaterjalide tooterühmade müügiga on Viru Elektrikaubandus turuliider. 20 tegevusaasta jooksul on ettevõte saavutanud turul kindla positsiooni. Ettevõttes on palju pikaajalise töökogemusega töötajaid. Viru Elektrikaubandus on jätkusuutlik, arenev ja konkurentsivõimeline ettevõte, mida toetab toimiv kvaliteedijuhtimissüsteem ISO 9001:2008 ning keskkonnajuhtimissüsteem ISO 14001:2004.

Rohkem infot saab vaadata kodulehelt www.ve.ee.

Osale arutelus

  • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Strand SPA & konverentsihotell trumpab konkurendid üle rikkaliku kogemustepagasiga

Lääne-Eesti suurimal konverentsikeskusel on 25 aastat kogemusi ürituste korraldamises. See fakt saadab kindla sõnumi klientidele – võimekas ja usaldusväärne, professionaalne ja kvaliteetne. Just selline koostööpartner on Strand.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara