Viru Elektrikaubandus AS otsib büroojuhti

Kandideerida saab kuni 9.novembrini.

Tööd saab BÜROOJUHT.

Büroojuhina on Sinu ülesandeks büroo igapäevase töö korraldamine ning juhataja assisteerimine. Sinu vastutada on büroo dokumendihalduse korraldus, lähetuste ja ürituste organiseerimine, nõupidamiste ja koosolekute korraldamine, teenindamine ning vajadusel protokollimine. Sa oled firma visiitkaardiks ning kontaktiks ettevõtte partneritele ja vastad firma üldtelefonile.

Sobiv kandidaat peaks omama kesk-eriharidust ja vähemalt 2-aastast varasemat töökogemust büroojuhi, sekretäri või juhiabina. Kandidaadilt ootame head eesti keele oskust ning tööks vajalikul tasemel inglise ja vene keele oskust. Samuti on vajalikud kontoritarkvara kasutamise teadmised ja oskused (MS Office, Outlook, PowerPoint).

Büroojuhina näeme töötamas inimest, kes on positiivse ellusuhtumisega, algatusvõimeline, avatud suhtleja, taktitundeline, kohusetundlik ning hea planeerimisoskuse ja organiseerimisvõimega.
Kasuks tuleb juhilubade ja erialase hariduse olemasolu.

Kui arvad, et kirjeldasime just Sind, palun saada oma CV koos motivatsioonikirjaga tööotsinguportaali kaudu või e-posti aadressile kandideeri@manpower.ee märksõnaga „Büroojuht“ hiljemalt 9.novembriks

Manpower kliendiks on AS Viru Elektrikaubandus, mis on 1993. aastal asutatud elektrimaterjale ja -seadmeid importiv ja turustav ettevõte, mille käive oli eelmisel aastal 10 miljonit eurot. Ettevõttel on müügiosakonnad Tallinnas, Tartus ja Rakveres ning Narvas. Mitmete elektrimaterjalide tooterühmade müügiga on Viru Elektrikaubandus turuliider. 20 tegevusaasta jooksul on ettevõte saavutanud turul kindla positsiooni. Ettevõttes on palju pikaajalise töökogemusega töötajaid. Viru Elektrikaubandus on jätkusuutlik, arenev ja konkurentsivõimeline ettevõte, mida toetab toimiv kvaliteedijuhtimissüsteem ISO 9001:2008 ning keskkonnajuhtimissüsteem ISO 14001:2004.

Rohkem infot saab vaadata kodulehelt www.ve.ee.

Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara