Autor: Tiive Murdoja • 6. november 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva uus assistent on Marta Valguta

Äripäeva assistent Marta Valguta.
Äripäeva eelmine assistent lahkus töölt, kuna asus tööle väljaspool Eestit. Eelmisest nädalast töötab Äripäevas uus assistent. Saame tuttavaks Marta Valgutaga.

Sekretar.ee uuris Martalt, millised on järelmuljed tööle kandideerimisest ja mis ootab teda ees uuel töökohal.

Kust tuli otsus Äripäeva tööle kandideerida ja kas sobiva töökoha leidmine oli raske?

Otsisin uusi väljakutseid, leidsin CV Keskuse portaalist Äripäeva tööpakkumise ning otsustasin kandideerida. Enne antud tööpakkumise leidmist kandideerisin veel kahele ametikohale. Leides Äripäeva tööpakkumise, otsustasin keskenduda just sellele. Kandideerisin ja osutusin õnneks valituks. Seega leidsin sobiva töö umbes kuuga.

Millised on järelmuljed Äripäeva tööle kandideerimisest, mis oli kõige raskem, palju oli üldse kandidaate?

Kandidaatide täpset arvu ma ei tea. Minuga koos osales vestlusvoorus kuus antud ametikoha taotlejat.

Vestluse läbiviijad olid meeldivad ning suhtusid kandideerijaisse sõbralikult. Siiski tunnistan ,et vestlusvoor oli minu jaoks pingeline. Raske oli keskenduda ja anda küsimustele adekvaatseid vastuseid.

Milline on esmamulje uuest töökohast?

Esmamulje uuest töökohast on väga meeldiv – kollektiiv on sõbralik, mõistev, toetav ning abivalmis.

Millised saavad olema Sinu tööülesanded?

Minu tööülesanded Äripäevas on erinevad. Töö eesmärgiks on tagada kolleegidele tööks vajalik, olgu see siis külaliste vastuvõtt, bürootarvete tellimine, meilide edastamine või koosolekuteks ruumide ettevalmistamine ning palju muud.

Millised on Sinu varasemad kokkupuuted juhiabi- ja assistenditööga?

Varasemad kokkupuuted juhiabi-ja assistenditööga puuduvad.

Kus Sa oled õppinud või õpid?

Õpin eksternina Tallinna Ülikoolis inglise keelt ja kultuuri.

Millega Sa tegeled tööst vabal ajal? Mis on see, mis paneb silmad särama?Suurema osa oma ajast üritan veeta oma pere ning sõpradega, sest see ongi see, mis paneb silmad särama.

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700