Autor: Tiive Murdoja • 2. detsember 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enim tellitud firma jõulukingid

"Parim enne" aeg firma jõulukinkide tellimiseks on küll möödas, aga uurisime, milliseid jõulukinke ettevõtted kõige rohkem sel aastal kingipakkujatelt tellisid ja mida on võimalik kiirkorras tellida, juhul kui kingivalik on jäänud viimasele hetkele.

Kinkston Kingiagentuuri müügiosakonna juhataja Margus Saksi sõnul on nende kõige populaarsemad kingid seekordsel jõuluhooajal olnud erinevad kinkekomplektid toodete ja maitsetega kodu- ja välismaalt. Lisaks tellivad kliendid hea meelega oma nägemuse järgi kujundatud akupankasid, mõnusaid sissekootud logo ja kujundusega saunalinasid, samuti on leidnud tee kingikorvi köögitarvikud koos maitseaine veskitega.

„Sel aastal ootame erilise huviga tagasisidet meriinovillast tekkide kohta, mis isikliku kogemuse põhjal magusa une tagavad.“ Viimase hetke kingitustena saab Kinkstonist tellida kodumaiste maitsetega kinkekomplekte, mida klient oma äranägemise järgi veel täiendada saab.

Kingiagentuur.ee reklaamkingituste projektijuhi Liisa Vatteri sõnul on neilt põhiliselt tellitud eestimaist toodangut - juust, käsitööleib, erinevad moosid ja veinid. "Üllatuslikult palju on ka see aasta tellitud piparkoogivorme erinevate kujudega. Lisaks on palju tellitud kalleimaid brändi tooteid, näiteks Balmaini kinkekomplekte (nahast rahakott ja võtmehoidja, metallist pastakas) või Jamie Oliveri klaaside komplekte." Kõige erilisem kingitus on Vatteri sõnul tellitud Soome ettevõttele, kes tegutseb golfiga ja kingiks oli eksklusiivne komplekt nimelisi golfikeppe ja -palle. Juhul kui ettevõtte on jõulukinkide tellimisega jäänud hilja peale, siis kiirelt saab Kingiagentuurist tellida nimelisi kruuse, tikandiga saunalinasid, kalendreid ja ökokorve erinevate sisudega.

Kodumaise käsitöökauba edasimüügiga tegeleva portaali eestiesindus.ee enim müüdud toode on tammest valmistatud lõikelaud, kuhu on võimalik lasergraveeringu või põletamisega lisada ka soovi korral firma logo. Teine enim müüdud toode jõulukingiks on erinevates mõõtudes naturaalsest lambanahast sussid. Portaali juhi Sten Luike sõnul on lõikelauda lihtsam kinkida, kuna ei pea ette teadma kingisaaja jalanumbrit.

Portaali kingiabi.ee juht Hannes Tamme sõnul on neilt palju tellitud Kingiabi enda toodetavat tarkuste kogumit Tark Pudel, kus on sees 70 tarkustera maailmakuulsatelt mõtlejatelt. Nõutud toode on ka kenas pakendis eksklusiivne kruusikomplekt Mr Right ja Mrs Always Right. Lisaks on suur huvi veinidekantrite vastu, mis on mõeldud veini õhutamiseks. "Palju ostetakse vildist saunamütse erinevate pealetikitud kirjadega. Üllatuslikult on ikka veel populaarne viinakellu, kus ehitaja kellu peal on 6 pitsi ja rattakell helistamiseks," lisas Tamme.

Kõige eksklusiivsem kink Tamme sõnul, mis Kingiabist tellitud, on sepismõõk, millele saaja nimi peale graveeritud.

Viimase hetke nö kingikiirabina soovitab Tamme kõike veini tarvitamisega seonduvat, korgitseridest ja komplektidest kuni pokaalide ja veinipudeli hoidjateni. Populaarseks on taas muutunud ka rahvusvärvides tooted fännisallidest ja -mütsidest kuni kohvikruuside ja viinapitsideni.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700