15. jaanuar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Estonian Air pakub esmakordselt piletikindlustust

If Kindlustuse ja Estonian Airi koostöös saavad kliendid lennufirma kodulehel lisaks pileti broneerimisele osta ka pileti- ja reisikindlustuse, mis on välja töötatud spetsiaalselt Estonian Airi klientidele.

Piletikindlustus on Eestis ainulaadne lahendus, kus lennupiletile saab juurde osta reisitõrke kindlustuskaitse. Pakutav reisikindlustus on tavapärasest laiema kaitsega ning kehtib kõikjal maailmas.

Reisile minnes tuleb sageli ette olukordi, kus reisiplaanid võivad muutuda ootamatu haigestumise, lennu tühistamise, raskete ilmaolude või pagasi kaotsimineku tõttu. Kui tekib üks loetletud olukordadest ja inimesel puudub reisile minnes kindlustus, siis paraku tuleb tal endal katta kõik ootamatu sündmusega kaasnevad kulutused.

„Meie klientidele kindla ja muretu äri- või puhkusereisi tagamiseks töötasime koos If Kindlustusega välja kaks kindlustuslahendust: pileti- ja reisikindlustuse, mida saab soetada meie kodulehelt lennupileti ostmise käigus,“ lausus Estonian Airi juhatuse liige Indrek Randveer.

Piletikindlustus sobib reisijatele, kellel on reisikindlustus, kuid see ei sisalda lendudest mahajäämise riske. Piletikindlustuse kindlustusjuhtum on lennureisi ärajäämine juhtudel, kui reisija või näiteks temaga koos reisiv pereliige ootamatult haigestub või hilineb lennukile liiklusõnnetuse, ühiskondliku transpordivahendi rikke, erakorraliste ilmaolude või looduskatastroofi tõttu. Sellisel juhul hüvitab If Kindlustus selle osa kasutamata jäänud lennupileti maksumusest, mida reisijale ei tagastata vastavalt Estonian Airi piletireeglitele. Piletikindlustuse maksimaalne hüvitis on lennupileti täismaksumus koos kõigi teenustasude ja maksudega.

 

Teine Estonian Airi kodulehel pakutav kindlustuslahendus - reisikindlustus - on tavapärasest laiem kindlustuslahendus, mis kehtib kõikjal maailmas ja katab meditsiiniabi, reisi ajal toimunud õnnetusjuhtumit, reisi ärajäämist või poolelijätmist, reisile hilinemist, pagasikaotust ning õigusabi. Kindlustuskaitse all on ka suusatamine selleks ettenähtud radadel. 

„If Kindlustuse poolt pakutud lahendus teeb pileti- ja reisikindlustuse ostmise Estonian Airi kodulehel senisest lihtsamaks ja mugavamaks – pileti ostu käigus tuleb teha vaid üks hiireklõps ja kliendile sobiva kindlustuse makse lisatakse lennupileti hinnale,“ lisas Randveer.

If Kindlustuse juhatuse liikme Artur Prauni sõnul on reisikindlustuse ostmise lihtsustamine oluline ning sellest võidavad kõik. „Oma töö- või puhkusereisi kindlustamine on täna juba üsna elementaarne ning naljalt keegi kindlustuseta enam ei reisi. Tänu koostööle Estonian Airiga  saame reisikindlustuse ostmise inimestele mugavamaks teha ning loodetavasti väheneb nüüd veelgi nende inimeste arv, kes ootamatustega seotud kahjud ise kandma peavad,“ lisas Praun.

Lisainfo kindlustustoodete kohta leiab Estonian Air kodulehelt.

Autor: Tiive Murdoja, sekretar.ee

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700