Rahva Raamat pakub uudset sama-päeva kullerteenust

Rahva Raamat pakub esmakordselt Eestis teenust, mis toob Eesti piires e-poest ostetud raamatu kliendini veel sama tööpäeva jooksul.

Rahva Raamatu e-poe müügi- ja arendusjuhi Toomas Aasmäe sõnul jõuavad nüüd tänu uuele kiirkulleri teenusele Tallinna-siseselt kiirtellimused kohale keskmiselt kuue tunniga.  „Meie eesmärk olla mugav partner ka juhul, kui kliendil pole aega või võimalust Rahva Raamatu kauplust külastada. Nüüd võib ta hommikul näiteks kell 10.30 vajalikud raamatud veebist ära tellida ning juba samal õhtul pärast tööd saab raamatud lähimast pakiautomaadist kaasa haarata.“

Üle Eesti kiirtellimust tehes võtab kohaletoimetamine veidi kauem aega. Sel juhul jõuab kaup kohale keskmiselt õhtul kella kaheksaks. Lisaks Tallinnale saab tellida veel Harjumaale, Tartusse, Pärnusse, Narva, Viljandisse, Jõhvi ja Kohtla-Järvele. Kiirtellimuse saab teha läbi 59 pakiautomaadi üle Eesti.

Mullu novembris Rahva Raamatu poolt alustatud Eesti kiireima veebipoe teenus on Eestis esmakordne, kuid maailmas küllalt levinud – näiteks Amazon alustas sama-päeva kohaletoimetamisega USA-s juba aastal 2009.  Kui Eestis astutakse sama päeva teenuse pakkumisel esimesi samme, siis näiteks Ameerika raamatukauplused pakuvad linnade piires juba järgmist kullerteenust, milleks on raamat kätte ühe tunniga. „Samuti kaalutakse raamatu kohale toimetamist näiteks drooni abil – seega on Rahva Raamatul küllalt võimalusi, kuidas kiirkullerteenust edasi arendada.“


Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Peppersack – tee ajalooliste maitsenaudinguteni

Tallinna vanalinna südames, ajaloolise Raekoja ligidal asuv restoran Peppersack pakub meeldejäävaid maitseelamusi. Lisaks saab nautida mõõgavõitlejate igaõhtust efektset etendust.

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara