Rahva Raamat pakub uudset sama-päeva kullerteenust

Rahva Raamat pakub esmakordselt Eestis teenust, mis toob Eesti piires e-poest ostetud raamatu kliendini veel sama tööpäeva jooksul.

Rahva Raamatu e-poe müügi- ja arendusjuhi Toomas Aasmäe sõnul jõuavad nüüd tänu uuele kiirkulleri teenusele Tallinna-siseselt kiirtellimused kohale keskmiselt kuue tunniga.  „Meie eesmärk olla mugav partner ka juhul, kui kliendil pole aega või võimalust Rahva Raamatu kauplust külastada. Nüüd võib ta hommikul näiteks kell 10.30 vajalikud raamatud veebist ära tellida ning juba samal õhtul pärast tööd saab raamatud lähimast pakiautomaadist kaasa haarata.“

Üle Eesti kiirtellimust tehes võtab kohaletoimetamine veidi kauem aega. Sel juhul jõuab kaup kohale keskmiselt õhtul kella kaheksaks. Lisaks Tallinnale saab tellida veel Harjumaale, Tartusse, Pärnusse, Narva, Viljandisse, Jõhvi ja Kohtla-Järvele. Kiirtellimuse saab teha läbi 59 pakiautomaadi üle Eesti.

Mullu novembris Rahva Raamatu poolt alustatud Eesti kiireima veebipoe teenus on Eestis esmakordne, kuid maailmas küllalt levinud – näiteks Amazon alustas sama-päeva kohaletoimetamisega USA-s juba aastal 2009.  Kui Eestis astutakse sama päeva teenuse pakkumisel esimesi samme, siis näiteks Ameerika raamatukauplused pakuvad linnade piires juba järgmist kullerteenust, milleks on raamat kätte ühe tunniga. „Samuti kaalutakse raamatu kohale toimetamist näiteks drooni abil – seega on Rahva Raamatul küllalt võimalusi, kuidas kiirkullerteenust edasi arendada.“


Osale arutelus

 • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara