Lapsed hindasid Eesti parima restorani roogasid

Neli last hindasid saates "Hommik Anuga" Eesti parimaks restoraniks tunnustatud Noas neljakäigulist einet.

Noa peakokk Tõnis Siigur serveeris lastele marineeritud ja küpsetatud austreid, sooja röstitud porrulauku, seapeki sisse keeratud veiseliha ning seentest valmistatud desserti.

Vaata videolugu, mida lapsed Noa menüüst arvasid ning kuidas maitses.

Loe lisaks Puhkepäeva toidukriitiku Heidi Vihma restoraniteste.

Osale arutelus

  • Tiive Murdoja, sekretar.ee

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara