10. veebruar 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

9 vahvat ideed, kuidas üllatada kolleege sõbrapäeval

Sõpru ja lähedasi on oluline väärtustada iga päev ning peagi uksele koputav sõbrapäev tuletab seda meile rõõmsalt ja lilleliselt meelde. See on hea võimalus väljendada oma tundeid, teha komplimente ja mõelda välja vahvaid üllatusi.

Sõbrapäeva hommikul kallista kõigepealt enda kõige lähedasemat ja armsamat sõpra – iseennast! Tunneta, milline kingitus Sind ennast kõige rohkem rõõmustaks ja vii see ellu. Ehk on selleks mõni kauaigatsetud raamat? Kinokülastus? Massaaž? Jalutuskäik metsas või mererannal? Õhtu SPA-s?

Järgnevalt jagame Sulle ka vahvaid ideid oma sõprade ja kolleegide üllatamiseks:

1. Kingi lilli! Sõbrapäeva lill on traditsiooniliselt punane roos, aga soovitame Sul lillede valikul olla julge ja kuulata oma südame häält – millised lilled rõõmustaksid nende saajat kõige enam? Mis on kooskõlas saaja olemuse ja isikupäraga?

2. Kallista, kallista, kallista! Prindi välja tasuta kallistuse kuponge ja jaga need salaja kolleegide lauale. See loob palju elevust ja rõõmu.

 

3. Sõpruse sõnumid. Osta kommikott ja kogu kokku erinevaid sõpruse ja armastuse teemalisi mõtteteri. Prindi need välja ja seo üks tsitaat iga kommi külge. Jaga korvikeses oma kolleegidega häid mõtteid!

4. Kaunista kontor. Puhu kontor täis õhupalle ja kirjuta neile markeriga ilusaid sõnumeid (“Oled hea!” “Oled kallis!” “Naerata!” jne). Lõika värvilistest paberitest südameid ja kleebi need kontori seintele. Pritsi kontorisse roosi lõhna.

5. Mmmagusad maitsed. Telli suur südameid täis tort või küpseta hõrgutavad koogikesed oma kallitele kolleegidele. Üks isetehtud sõbrapäeva muffin ütleb rohkem kui tuhat sõna:) Eriti hea muffini retsepti leiad siit.

6. Ise ilu loojad. Korralda vahva meisterdamise töötuba – õppige trühvleid tegema, meisterdage kaardikesi või lilledest kauneid ikebanasid, joonistage, maalige. Vahva luuletuse või sõnumi sõbrapäevakaardile saad valida siit.

7. Tehke loosipakid. Leppige kokku sobiv summa (nt 3-10 eur) ja tehke selle eest väike kingike. Sõbrapäeva sündmusel jagage pakid loosinumbritega ära. Igaüks saab toreda üllatuse osaliseks :)

8. Sõbralik kohviring. Kutsu kolleegid kohvinurka ning valmista eelnevalt ette kelmikaid küsimusi sõpruse ja armastuse teemal. Koos kohvitassi taga saab igaüks tõmmata ühe sedeli ja vastab seal olevale küsimusele. Sel viisil saad luua elava ja lõbusa juturingi, kus õpitakse kolleege paremini tundma.

9. Kontorist välja. Võtta kolleegid kaasa ja minge koos kunstinäitusele, loomaaeda, kohvikusse, kontserdile…

“Sõber on see, kes annab Sulle täieliku vabaduse olla sina ise.”(J. Morrison)

Loe lisaks www.loovuskohvik.ee.

Autor: Tiive Murdoja, Jaana Ojakäär ja Inge Ojakäär

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700