6. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Naistepäevakontserdid ja teatrietendused

Äripäeva lisaleht Puhkepäev on teinud hea ülevaate, milliseid naistepäevakontserte ja -temaatilisi teatrietendusi külastada nädalavahetusel.

Kontsert

Noorkuu naistepäevakontsert

8.03 kl 17 Estonia kontserdisaalis

Heategevusliku kontserdi kõik tulud lähevad puudustkogevate perede lastele suvise laagrikogemuse võimaldamiseks Päikeselaagris.

NB! Kõikidele sekretär.ee lugejatele, nende meeskolleegidele ja sõpradele on Noorkuu kontserdi piletid saadaval 12 eurose soodushinnaga (tavahind 17 ja 15 eurot) kui sisestad sooduskoodi lahtrisse koodi  “iluselu”.

Sooduspileti saab osta siit.

"Melanhoolsed meestelaulud"

8.03 kl 18 Tallinnas Hopneri majas

Margus Põldsepp ja Jaanus Jantson ansamblist Untsakad ning Marko Matvere Väikeste Lõõtspillide Ühingust on ühinenud trioks, mis esitab eelmise sajandi alguse külamaastikelt pärinevaid lüürilisi laule kolmehäälselt.

Piletid: 8–14 eurot

NB! Ettevõtete naisperele pakkumine naistepäevaks:  2 piletit ühe hinnaga (12€ eest kahekesi kontserdile). Piletite saamiseks kirjuta: [email protected]

www.piletilevi.ee 

Tõnis Mägi naistepäevakontsert

6.03 kl 19 Mooste mõisa Folgikojas

Tõnis Mägi esituses kõlab kaunis ja romantiline muusika.

Piletid: 10–18 eurot

www.kontsert.ee

"Kaunitele daamidele" Jüri Aarma ja Ooper-Kvartett

6.03 kl 19 Neuhauseni peamaja Vastseliinas

Kontserdil musitseerivad Jüri Aarma ja Rahvusooper Estonia muusikutest koosnev Ooper-Kvartett. Kuulda saab vene romansse, prantsuse šansoone, mustlaslugusid, eesti laule ja muud.

Piletid: 10–12 eurot

www.kultuur.info

Heategevuslik naistepäevakontsert

7.03 kl 12 Pärnu Raekoja saalis

Kontserdil esinevad Sandra Nurmsalu ja Pille Piir, Astrid Böning-Nõlvak ja Eike Vellend, Olavi Kõrre, Robirohi ja Uku Madis Vainu, Tuuli ja Teet Velling jt. Heategevuskontserdi tulu läheb Päikesejänku lasteaiale ronila kompleksi ostu toetuseks.

Piletid: 8–10 eurot

www.piletilevi.ee

"Naistepäeva romantika" Hanna-Liina Võsa ja Lauri Liiv

7.03 kl 17 Vihula mõisas

8.03 kl 17 Kõue mõisas

Nädalavahetusel astuvad mõisate hubases atmosfääris lavale näitlevad lauljad ja muusikalitähed Hanna-Liina Võsa ja Lauri Liiv. Lood, mis kontserdil kõlavad, on Eesti ja maailma muusika kullafondist – need on iseloomult särtsakad, õrnad, romantilised ja kohati kavalad. Klaveril saadab lauljaid helilooja ja pianist, maestro Olav Ehala.

Piletid: 10–18 eurot

www.kontsert.ee

"Naistepäeva salongikontsert" Liisi Koikson ja Vaikne Esmaspäev

7.03 kl 19 Tallinna Õpetajate Majas

8.03 kl 17 Puurmani lossis Jõgevamaal

Liisi Koiksoni ja kollektiivi Vaikne Esmaspäev esituses kõlavad Ardo Ran Varrese ja Liisi Koiksoni laulud Anzori Barkalaja tekstidele. Muusika seob popi, etno, džässi ja klassikalise muusika ühtseks tervikuks.

Piletid: 8–12 eurot

www.corelli.ee

"Naistepäeva eri" Kõrsikud

8.03 kl 17 Tartus Vanemuise Kontserdimajas

Kolmandat tegutsemisaastat tähistav kollektiiv Kõrsikud toob kontserdil publikuni oma repertuaarist tuntud ning ka mõned päris uued lood.

Piletid: 15–17 eurot

www.muusikaagentuur.ee

C-Jam naistepäevakontsert

8.03 kl 17 Laitse Graniitvillas

Publiku ees on neli meest, neli tooli, neli tšellot ja kaunis ning meeliköitev muusika. Taustal joonistab pilte Tauno Kangro.

Pilet: 35 eurot

www.piletilevi.ee

"Oo, kaunis daam" Hortus Musicus

8.03 kl 18 Tallinnas Kadrioru lossis

Kontserdil kõlavad sajanditetagused armastuslaulud.

Piletid: 11–15 eurot

www.concert.ee

"Evergreens"

8.03 kl 18 Tallinnas Nõmme Kultuurikeskuses

Erkki Otsmani (laul), Aulis Nemvaltsi (saksofon) ja Andranik Kecheki (klaver) esituses kõlavad kontserdil lood ameerika ja inglise meeleolumuusika klassikast – kavas on laulud Frank Sinatra, Ella Fitzgeraldi, Judy Garlandi, Marilyn Monroe jt repertuaarist.

Piletid: 7–10 eurot

www.piletilevi.ee

Teater

"Kõik naistest"

7., 13., 17., 19. ja 20.03 kl 19 Pärnus Endla Teatris

Lavastuses "Kõik naistest" põimuvad viis erinevat lugu ja viisteist tegelaskuju, keda kehastavad kolm näitlejannat. Laval kohtuvad erinevas vanuses naised: alates väikestest tüdrukutest lasteaias kuni soliidses eas prouadeni vanadekodus. Kõigil naistel on kõrged väärtushinnangud ja selge maailmapilt. Paraku pole ideaalide järgi elamine enamasti võimalik, sest elu pisiasjad teevad omad korrektuurid.

Osades: Carmen Mikiver, Karin Tammaru, Liina Tennosaar

Piletid: 12 eurot

www.endla.ee

"Naisevõtt"

8. ja 19.03 Tallinnas Vene Teatris

Nikolai Gogoli kirjutatud näidendis "Naisevõtt" on otsustanud lavastaja Igor Lõssov heita pilgu naeru ja karikatuuri sirmi taha, näidates kõigile väljanäitusele pandud naist, kes nii kirglikult tahab mehele, et on valmis kleepuma peaaegu igaühe külge. Tal on selleks puhuks isegi kleit valmis vaadatud, et iga hetk tanu alla tormata. Paraku pole aga peigmehekandidaatidel temast endast sooja ega külma. Neid huvitavad hoopis teised asjad – kas naine on rikas? Kas ta oskab prantsuse keelt? On ta korpulentne?

Osades: Tatjana Kosmõnina, Aleksandr Kutšmezov, Ilja Nartov, Jekaterina Kordas jt

Piletid: 7–20 eurot

www.veneteater.ee

Täispikkuses ülevaadet kontsertide ja teatrietenduste kohta saavad Äripäeva tellijad lugeda siit.

Autor: Signe Sillasoo, Tiive Murdoja

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700