Autor: Tiive Murdoja • 9. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Registreeru teemanädalale “Terve karjäär”

Algas registreerumine 23.-27. märtsil toimuvale üle-eestilisele teemanädalale “Terve karjäär”, kus nädala jooksul toimuvad 15 maakonnas tasuta töötoad elu- ja karjäärivalikutest ning ennast rikastava tööelu kujundamisest.

„Teemanädal “Terve karjäär” pakub 23.-27. märtsil täiskasvanutele ainulaadset võimalust õppida juurde tänapäeva maailmas ääretult olulisi oskusi, mis võimaldavad inimesel endal võtta suurem kontroll oma heaolu üle," nendib teemanädala korraldaja ja persoonibrändi nõustaja Liisi Toom. "Programmis on loenguid ja töötubasid nii tööstressiga toimetuleku, õigete valikute tegemise teemadel ning valitud ametini teadlikult jõudmise kohta enese arendamise ja ka –esitluse kaudu. Seda kõike tasuta!"

Karjääripäevad toimuvad kõigis 15 Eesti maakonnas, neist mahukaimad Tartus 25. märtsil ja Tallinnas 26. märtsil. Kõik töötoad, loengud ja karjäärikiirabi on loodud nii, et nad aitaksid inimesel õppida tundma iseennast, valida valdkond ja ametialane tegevus, mis talle südamelähedane on ning mis annab lisandväärtust tema klientidele ja tööandjale.

Näiteks Tallinnas 26. märtsil toimuvale karjääripäevale tulevad esinema mitmed tuntud ja mitmekesise töökogemusega inimesed:

• multitalent Hannes Võrno "Karjäär: kas redel või tara?";

• Swedbanki Privaatpanganduse osakonna juht Gunnar Toomemets "Rikas karjäär - kas elu rikastaja või rikkuja?";

• Eesti Konjunktuuriinstituudi direktor Marje Josing "Nutikad on hinnas kogu maailmas";

• ajakirja Director peatoimetaja, Director Meedia kirjastuse osanik Taivo Paju "Keera tööandjale käru nagu oskad, siis on kindel, et saad oma karjääri ka tuksi keerata";

• persoonibrändi ja kommunikatsioonijuhtimise nõustaja Persoonibrändi Agentuur OÜ-st, Liisi Toom "Aeg teha persoonibrändi audit";

• juhtimiskonsultant Jari Pekka Kukkonen "Tajutud rikkus".

"Usume, et õige inimene õigel tööl on kõige parem, mis tööturul juhtuda võib,“ lisab Toom. „Seetõttu on "Terve karjäär" teemanädalal osalemine oluline ettevõtjatele ja töötajatele ja ka tööandjatele on oluline julgustada oma töötajatel karjääripäevadel osaleda."

Eelregistreerumine karjäärinädala sündmustele algab esmaspäeval, 9. märtsil kodulehel http://tervekarjaar.kny.ee/programm ja kestab 18. märtsini või kuni on vabu kohti.

Registreerumine on vajalik Tartu, Tallinna, Saaremaa, Jõgevamaa, Võrumaa, Põlvamaa, Viljandimaa, Valgamaa ja Ida-Virumaa teemanädala sündmustele.

Lisainfot teemanädala kohta saab jooksvalt http://facebook.com/tervekarjaar.

“Terve karjääri” teemanädal toimub juba teist aastat MTÜ Eesti Karjäärinõustajate Ühingu (KNÜ) eestvedamisel, koostöös SA Innove/Rajaleidjaga, SA Kutsekoda/Europassi Keskusega, Eesti Töötukassaga, Manpower OÜga, Persoonibrändi Agentuuriga, Hariduse Tehnoloogia Sihtasutusega ja paljude teiste partneritega, kes toetavad maakondlikke karjääripäevi. Teemanädalat toetab Euroopa Sotsiaalfond.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700