Uue Maailma, Kassisaba ja Tõnismäe piiril asuv väike kohvik on oma hindadelt ja menüül parajasti selline väike kodukandikohvik. Ometi on südalinn siinsamas, nii et kergelt kättesaadav kõigile. Sellisel väikesel kohakesel on kõik eeldused saada sotsiaalmeedia lemmikuks. Kasvõi juba sellepärast, et Viktuse road näevad kaunid välja ja neist tehtud pilte saab uhkusega Facebooki ja Instagrami üles panna.
Ambitsioonikas menüü
Huvitaval kombel on pilditegijate-toidublogijate hulgas eriti palju just pardifilee asjatundjaid. Niipea kui ilmub mõni uus koht, kus menüüs pardifilee, kiidetakse see linna parimaks. Praegu on järg Viktuse käes, olen kuulnud-lugenud nii “linna parimast pardifileest” kui ka “suurepärasest tuunikalast”.
Viktusel on populaarsuseks kahtlemata sisu, aga pigem mõõdukate hindade ja suhtlusvõimeliste teenindajate kui pardifilee ja tuunikala pärast. Pardifileed ma ei maitsnud, usun niigi, et kui tooraine vähegi kvaliteetne, siis on vähe võimalusi selle ära rikkumiseks.
Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.
Loe kõiki restoraniteste siit.