Autor: Tiive Murdoja • 18. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökollektiiviga Teeme Ära talgupäevale!

Teeme Ära talgupäeva meeskond kutsub tänasest, 18.märtsist kõiki aktiivseid inimesi ja organisatsioone alustama ettevalmistusi üle-eestiliseks talgupäevaks, mis sel aastal peetakse 2. mail.

Juba kaheksandat aastat kogunevad kümned tuhanded eestimaalased maikuu esimesel laupäeval, et võtta käsile kõige pakilisemad tööd ja tegemised, mis aitavad kaasa elu edenemisele nii oma kodukandis ja kogukonnas kui ka kaugemal. Talgud saab kirja panna uuenenud talguveebis aadressil www.teemeara.ee.

 

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liikme Tarmo Tüüri sõnul osales mullu talgupäeval 45 024 inimest ehk 3,5% eestimaalastest, mis näitab järjest kasvavat valmisolekut vabatahtlikuks tegevuseks. „Kõiki neid inimesi võime tunnustavalt nimetada Eestimaa vaba tahte saadikuteks, kes on valmis oma mätta otsast kaugemale vaatama ning kodukandi heaks midagi ise ära tegema,“ lausus Tüür. „Maikuu esimesel laupäeval igas Eesti nurgas kogetav koostegemise rõõm on kujunenud kogu Eestimaad ühendavaks igakevadiseks sündmuseks. Meie ühises talgupäevas peitub nii palju väge, et selle väljendamiseks ei olegi sõnu vaja – piisab, kui märkame, kuidas see on muutmas inimeste eluhoiakuid ja käitumist!“

Alates 18.märtsist on avatud uuenenud talguveeb, kuhu saab talguid kirja panema hakata, samuti on lõpusirgel ka talgute stardipaketi komplekteerimine. Talgute stardipaketi saavad talgujuhid, kes on oma talgud Teeme Ära kodulehele kirja pannud. Koostööpartnerite toel kokku pandud ja talgukorras komplekteeritav stardipakett koosneb praktilistest abivahenditest ja nõuannetest talgupäeva ettevalmistamiseks ja läbiviimiseks. Pakett sisaldab esmaabitarbeid, väikest töökindavaru, kaelarätti talgujuhile, ajalehe Talguline värsket numbrit, peotäit pähkleid ja komme, ehitus- ja aiapoe sooduskupongi, talgukuulutusi, Talguhundi kleepse, tuleohutuse juhiseid, kriisijuhendit ja talgunõuandeid. Stardipakettide laialisaatmine algab aprillis.

 

Talgute registreerimine algas 18. märtsist ning talgutele kirjapanek 13. aprillist, mil on talguveebis valida juba palju erinevaid talguid üle Eesti. Täpsem info www.teemeara.ee.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700