26. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Isepruunista õigesti: tervisliku jume ABC

Lihtsaim viis lisada kevadväsinule nahale särtsu ja jumet, on pöörduda isepruunistavate toodete poole. Ajakiri Iluguru toob välja mõned punktid, mida isepruunistajat kasutades ideaalse jume saavutamiseks järgida tuleks.

Neid truusid abilisi võid kasutada nii üle terve keha, kui ka valitud piirkondadel, näiteks nägu või käed. Parim nipp on lisada vaevumärgatav kogus isepruunistajat kätekreemi sisse – see muudab päikeseta sinakas-kahvatuks muutunud käed kiirelt kauniks.

1. Valmista oma nahka ette. Selleks, et isepruunistav toode ühtlaselt jaotuks, koori ja niisuta nahka enne toote pealekandmist.

2. Kanna kindaid. Nii säästad oma käsi ja küüsi ebaloomuliku oranžika alatooniga varjundi eest. Pealegi teevad libedad latekskindad (sellised, mida näiteks juuksurid kannavad) toote pealekandmise veelgi lihtsamaks.

3. Alusta isepruunistava toote pealekandmist alt üles. Kõigepealt jalad, siis kere, ning lõpetuseks nägu ja käed.

4. Näol ja kätel kasuta spetsiaalseid näole mõeldud tooteid ja niisutajaid. Kui aga hetkel sobilikku vahendit käepärast pole, lahjenda isepruunistavat kehaemulsiooni tavalise näokreemiga.

5. Väldi ebaühtlast lõpptulemust. Tupsuta need piirkonnad, mis kipuvad endasse kõige enam värvi koguma (põlved, küünarnukid) peale toote pealekandmist kuiva salvrätikuga üle – nii eemaldad sealt üleliigse tootekoguse ja päevitus jääb ühtlasem.

6. Ole kannatlik! Enne toote nahale määrimist loe läbi kasutusjuhend ning enne riidesse panemist oota, kuni see täielikult nahka imendub. Ära käi dušši all järgmise kaheksa tunni jooksul ja oota treeningsaali külastamisega kuni järgmise päevani.

Loe lisaks ilu- ja tervisenõuandeid portaalist www.iluguru.ee.

Autor: Tiive Murdoja, Kristiina Virt

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700