Autor: Tiive Murdoja • 31. märts 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaata, kes kandideerivad parima sekretäri tiitlile

Eelmisel nädalal sai hoo sisse neljandat korda toimuv konkurss “parim sekretär 2015”. Tänaseks on oma kandidatuuri üles seadnud juba 30 sekretäri ja juhiabi üle Eesti. Vaata, kes kuuluvad hetkel suurima häälte arvuga esiviisikusse.

Esiviisikusse kuuluvad hetkel suurima häälte arvuga:1. Marit Pajur,

Sirkel & Mall, 320 häält

2. Kairi Kaar, SA Tartu Ülikooli Kliinikum (Transplantatsioonikeskus), 302 häält

3. Külli Vilepill, TLÜ Rakvere Kolledž, SA Virumaa Kompetentsikeskus, 256 häält

4. Liina Ostumaa, MTÜ Eesti Pärimusmuusika Keskus, 242 häält

5. Kariina Vaiksalu, Zircon Group OÜ, 217 häält

Parima sekretäri konkursile saab kandideerida veel kuni 7.aprillini. Läbi Facebooki erilehe saavad registreerida sekretärid, juhiabid ning büroojuhid kas ise või väärikat kandidaati saavad soovitada ka kolleegid ja lähedased.

Facebooki hääletuse ja žürii häältega selgitatakse välja 12 finalisti, kes võtavad 10. aprillil mõõtu erinevates erialastes ja loomingulistes live testides. Tänavune Eesti parim sekretär kuulutatakse välja 21. aprillil Tallinna Loomaaia uudses konverentsikeskuses, sekretar.ee ja Äripäeva poolt korraldataval konverentsil SEKRETÄRIDE PÄEV 2015.

Konkursi korraldaja, kontoritarvete maaletooja Officeday müügi- ja marketingidirektor Laur Siboldi sõnul on sekretär mootor, kes hoiab terve kontori käimas. “Sekretär, juhiabi ja büroojuht on ametid, mis nõuavad nii kõrgeid eriala kui inimsuhetealaseid oskusi. Väärt amet pole häbenemiseks ja loodan, et tänavu ühineb konkursiga ka esimene mees, kellele paneme välja eriauhinna,” ütles Sibold.

Vaata siit, kes on ennast juba konkursile kirja pannud. 

 

 

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700