Kuidas reageerida, kui Sa ei osutunud töövestluse järel valituks?

Soovitusi, kuidas siis käituda eitava vastuse korral nii, et Sa ei kahjustaks oma mainet Eesti pisikesel tööturul, jagab tööportaal CV Keskus.

Tagasiside

Saada personalijuhile või Sinu intervjueerijale vastukiri ning täna teda aja ja võimaluse eest. Lisaks uuri, kas ta on valmis jagama rohkem infot tehtud otsusest. Näita, et mõistad langetatud valikut, kuid soovid teada saada oma nõrgad küljed, et saaksid nende kallal veel vaeva näha. Oma nõrkuste tundmine annab Sulle võimaluse need hävitada või rõhutada järgmisel kandideerimisel veelgi enam oma tugevaid külgi.

Kas oled pakkumistele avatud?

Kui ettevõtte väärtused ühtisid Sinu tõekspidamistega, siis anna sellest intervjueerijale ka teada. Ütle, et oled avatud ka teistele pakkumistele ning palu tal Sinu CV alles hoida ja võimaluse avanedes taaskord ühendust võtta.

Käitu professionaalselt!

Ei väsi rõhutamast, et suurim viga, mis teha saaksid, on sildade põletamine! Eesti on lihtsalt liiga pisike, et riskida tööturul oma maine kahjustamisega. Ära riku oma tulevasi võimalusi sellega, et täna Sinus negatiivsed emotsioonid süttivad.

Pea meeles, et see, kuidas Sa reageerid eitavale vastusele võib saada määravaks ka järgmisel kandideerimisel. Õpi tehtud vigadest ning arenda viimasel intervjuul esile kerkinud nõrkusi, et suudaksid järgmisel korral osavam olla ning seljatada kõik teised kandideerijad.

 

Osale arutelus

 • CV Keskus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara