Kuidas reageerida, kui Sa ei osutunud töövestluse järel valituks?

Soovitusi, kuidas siis käituda eitava vastuse korral nii, et Sa ei kahjustaks oma mainet Eesti pisikesel tööturul, jagab tööportaal CV Keskus.

Tagasiside

Saada personalijuhile või Sinu intervjueerijale vastukiri ning täna teda aja ja võimaluse eest. Lisaks uuri, kas ta on valmis jagama rohkem infot tehtud otsusest. Näita, et mõistad langetatud valikut, kuid soovid teada saada oma nõrgad küljed, et saaksid nende kallal veel vaeva näha. Oma nõrkuste tundmine annab Sulle võimaluse need hävitada või rõhutada järgmisel kandideerimisel veelgi enam oma tugevaid külgi.

Kas oled pakkumistele avatud?

Kui ettevõtte väärtused ühtisid Sinu tõekspidamistega, siis anna sellest intervjueerijale ka teada. Ütle, et oled avatud ka teistele pakkumistele ning palu tal Sinu CV alles hoida ja võimaluse avanedes taaskord ühendust võtta.

Käitu professionaalselt!

Ei väsi rõhutamast, et suurim viga, mis teha saaksid, on sildade põletamine! Eesti on lihtsalt liiga pisike, et riskida tööturul oma maine kahjustamisega. Ära riku oma tulevasi võimalusi sellega, et täna Sinus negatiivsed emotsioonid süttivad.

Pea meeles, et see, kuidas Sa reageerid eitavale vastusele võib saada määravaks ka järgmisel kandideerimisel. Õpi tehtud vigadest ning arenda viimasel intervjuul esile kerkinud nõrkusi, et suudaksid järgmisel korral osavam olla ning seljatada kõik teised kandideerijad.

 

Osale arutelus

 • CV Keskus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara