Restoranitest: Vinoteek + kohvik = Kohviteek

Õigekoht kohvi- ja veiniarmastajatele
Õigekoht kohvi- ja veiniarmastajatele

Pikka aega kadriorglasi kohvilõhnadega hullutanud Gourmet Coffee laienes mõnda aega tagasi ka südalinna ja rajas Pärnu maanteele Kohviteegi. Tegemist on nähtusega, millesarnast teist meil pole: kokku on saanud kohvi- ja teepood, vinoteek ja kohvik, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Originaalse mõtlemisega paistis Gourmet Coffee silma juba oma Kadrioru kohvikut avades, kus ühe katuse alla toodi kokku kohvi röstimiskoda, kohvipood ja kohvik-restoran. Ja nüüd siis Kohviteek.

Kohvilembeste kogunemiskoht

Kohviteegist on saanud minu südalinna lemmik-kohtumispaik ja mitte niivõrd joogi-söögi pärast, kuivõrd seepärast, et tegemist on ühega Tallinna vähestest suurlinliku atmosfääriga kohtadest. Suurlinlik on see kõigepealt sisekujunduse poolest, mis oma erisuguste laudade ja mitme tasapinnaga mõjub väga värskelt meie ikka veel esimest Eesti Vabariiki taganutvas kohvikukultuuris.

Aga mitte disain pole atmosfääri loomisel kõige olulisem – seda ikka tuleb ette, disainerid on meil osavad –, vaid lihtsus ja kergus, millega tegijad on hästitoimivaks tervikuks kokku sulatanud kohviku, vinoteegi ja poe.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

Loe kõiki restoraniteste siit

Galerii

Osale arutelus

 • Heidi Vihma

  Heidi Vihma
  Puhkepäeva toidukriitik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Pidupäev Hestia Hotel Laulasmaa Spa's

Laulasmaa loodus on maagiline. Just siit on ammutanud inspiratsiooni maailma enim mängitud kaasaegne helilooja Arvo Pärt ja just siin on seetõttu 2018. aasta sügisel avanemas muusikasõprade meka – Arvo Pärdi Keskus. Kust siis veel ammutada häid mõtteid, kui mitte Laulasmaalt?

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara