13. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rat Race 2015 peaesineja on Traffic ja patroon Vello Vaher

Selle aastase Rat Race peaesineja on Traffic koos Stig Rästaga.
Heategevuslik kontorirottide jooks Rat Race toimub sel aastal 2. juunil, vanalinna päevade raames, Tallinna Raekoja platsil.

Rat Race on meelelahutuslik ja heategevuslik jooks, kus meeskonnad jooksevad läbi Tallinna vanalinna, seljas ülikond või kostüüm, käes portfell ja mobiiltelefon, jalas spordijalatsid.

Jooksu peamiseks eesmärgiks on heategevus: kõik jooksu osavõtutasud annetatakse Eesti Lasterikaste Perede Liidu kaudu suurperede laste huvitegevuse toetuseks. Viimasel kolmel aastal on iga jooksuga kogutud üle 10 000 €. Kokku on Rat Race heategevuseks kogunud üle 76 000 €! “Rat Race on tore näide sellest, kuidas läbi meelelahutusliku ürituse võib midagi tõeliselt suurt ja head ära teha,” ütleb uhkusega Priit Liiv, JCI Tallinna president.

Vaata siit eelmise aasta Rat Race meeleolukaid kostüüme.

Vello Vaher on suurpere isa, kes on tuntud spordilembelise inimesena. Nende kahe põhjuse kooslusena palus JCI Vello Vaheri Rat Race 2015 patrooniks.

Rat Race 2015 Tallinna patroon on Vello Vaher, kes on suurpere isa ja tuntud spordilembelise inimesena. Nende kahe põhjuse kooslusena palus JCI Vello Vaheri Rat Race 2015 patrooniks.

Vello Vaher on panustanud palju noorte treeningutesse ja laste huvihariduse edendamisse. Ta on loonud tsirkusekooli, mis on välja kasvanud Vello Vaheri Tsirkuseperekonna mitmekümneaastases aktiivsest tegevusest: joogavõimlemine, väikelastega võimlemine, sportakrobaatika, iluvõimlemine, kergejõustik, näitlemine, tantsimine ja laulmine.

Suurpere isana on ta kasvatanud üles 5 sportlikku last ning näinud omast käest, kui keeruline võib olla elus suurperes. “Väga paljud suurpered vajavad toetust, sest lapsed on väga andekad ja väike pisku võib aidata lapse väga kõrgele,” on Vaher öelnud, kommenteerides Rat Racei olulist panust lasterikaste perede toetamiseks.

Registeerimine on taaskord hooga käima läinud. Oodata on jooksma rekordarv jooksjaid, vähemalt 400 jooksjat 80 erinevast ettevõttest. Paljude ettevõtete jaoks on Rat Race juba kujunenud traditsiooniks ning nii mõnigi ettevõte tuleb välja lausa mitme meeskonnaga.

Vaata lisainfot ja registreerige oma võistkond juba täna siin!

Jooksul osalemiseks peaks meeskond mõtlema välja ühtse riietuse ning otsustama, mida võitma minnakse, sest lisaks kiirema auhinnale antakse välja mitmeid eriauhindu.

Rat Race on heategevuslik jooks, kus joostakse ühtse meeskonnana läbi Tallinna Vanalinna. Kuna jooksu põhiline eesmärk on heategevus, siis osavõtutasud annetatakse Eesti Lasterikaste Perede Liidu kaudu suurperede laste huvitegevuse toetuseks. Sel aastal toimub Rat Race juba 14ndat korda.

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700