22. mai 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Homne SEB Maijooksu programm

Juba homme toimub järjekordne SEBi Maijooks, mis on naistejooksust kasvanud kogupereürituseks, kus muu hulgas esinevad ka Karl-Erik Taukar ja Curly Strings.

Päev saab hoo sisse tervisemessiga

Maijooksule oodatakse osalejaid kogu perega, sest tegevusi jätkub kõigile pereliikmetele. Hommikul kell 10 avatakse Tallinna Lauluväljakul tervisemess, kus saab tutvuda Maijooksu arvukate partnerite väljapanekutega, saada asjatundlikku nõu oma ala spetsialistidelt või osta erinevaid tervise- ja sporditooteid.

Sel aastal on esmakordselt programmi lisatud ajavõtuga kepikõnni ja käimise distantsid. See tähendab, et naised saavad valida, kas läbida seitsmekilomeetrine rada joostes, käies või kepikõndi tehes ning kas ajavõtuga või ilma ajavõtuta. Pere pisematele toimuvad lõbusad Draakoni lastejooksud Venno Loosaare juhtimisel. Registreerimine on kõigile lastele tasuta ja finišis saab iga väike jooksja diplomi, kommikoti ning kingituse.

Kirsiks tordil on kontsert

Terve päev on avatud Ericssoni Meestehoid, kus on meestele mitmeid sportlikke mõõduvõtmisi ja meeleolukaid ajaveetmisvõimalusi. Sportliku päeva lõpetab suur kevadkontsert, kus sel aastal astuvad üles Curly Strings ja Karl-Erik Taukar. Maijooksul käinud ütlevad, et paljuski tõmbab sinna just võimalus veeta aega sõpradega või kolleegidega. Kui kiiremad osalised jooksevad raja läbi umbes poole tunniga, siis rahulikumad jalutavad ka üle tunni. Tänavu on koostööaldis ka ilmataat – kui nädala sees oli küllaltki sombune, siis homseks on ilm.ee andmetel oodata päikesepaistelist ilma ja soojapügalad kerkivad kuni 19 kraadini.

Maijooksu programm

12.45 MyFitnessi soojendusvõimlemine

13.00 7 km ajavõtuga jooksjad I grupp

13.05 7 km ajavõtuga jooksjad II grupp

13.10 7 km ajavõtuta jooksjad

13.15 7 km ajavõtuga ja ajavõtuta kepikõndijad

13.20 7 km ajavõtuga ja ajavõtuta käijad I grupp

13.25 7 km ajavõtuga ja ajavõtuta käijad II grupp

13.30 7 km ajavõtuga ja ajavõtuta käijad III grupp

13.50 SEB Maijooksu kevadkontsert: Curly Strings

14.30 Autasustamine

14.45 SEB Maijooksu kevadkontsert: Karl-Erik Taukar

16.00 Finiši sulgemine

Lisainfo: http://www.jooks.ee/maijooks

Infoks osalejatele

Registreerimine internetis on lõppenud, küll aga saab end kirja panna ja osalustasu tasuda täna võistluskeskuses ja homme kohapeal.

7 km ajavõtuta jooks, kepikõnd ja käimine – 20 EUR

7 km ajavõtuga jooks, kepikõnd ja käimine – 25 EUR

Lastejooksud on tasuta ja registreerimine toimub kohapeal.

Kõik võistlejad saavad kingikoti pärast finišeerumist sekretariaadi telgist stardinumbri ettenäitamisel.

Autor: Karoliina Vasli, kaasautor

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700