Restoranitest: Manna la Roosa uus elu

Manna la Roosa
Manna la Roosa

Kui Manna la Roosa kunagi paari aasta eest uksed lahti tegi, sai seal küll mõnusasti õlut ja veini libistada, toit aga oli algusaegadel vilets. Nüüd aga – palun väga – figureerib Manna uhkelt 50 parima restorani nimistus, kirjutab Puhkepäeva toidukriitik Heidi Vihma.

Ja täiesti põhjendatult, nüüd saab Manna la Roosas hästi süüa ja ka sealne teenindus erineb  aastatagusest justkui päev ööst. Jookide osa oleks aga justkui tagaplaanile jäänud, neid ei esitle enam ei kodulehekülg ega FB. Mitte et Mannaroosas enam kokteile-veine ei ole või et valik  oleks väike. On küll, ja isegi päris rikkalik, aga selleks, et teada saada, mida pakutakse, peab minema kohale, internetile seda ei usaldata.

Roogade hinnad on vanalinlikult krõbedad, aga toiduga ei koonerdata. Eelroa ja pearoaga hakkama saamine nõudis eneseületust, magusani ei jõudnudki. Eriti uhke oli krõbedas paneeringus meriahven, mis ulatus vist isegi natuke üle taldrikuservade ja mille saatjateks olid  krõmpsud köögiviljad ja kaks kastet – ohtralt sula võid ja vahemerelik majoneesikaste.

Kirev paik

Üle võlli sisekujundusega kohas ei peaks ka toitudesse liigse tõsidusega suhtuma, ometi ei suutnud ma päriselt leppida, et tournedos’e lisandiks olev foie gras oli koos vahukoorega (ja vist ka natukese apelsinimahlaga) kreemiks muutunud ja täppidena taldrikule laiali tibatatud. Maitse oli mõnus, aga ilma kelneri kinnituseta poleks ma osanud neid erkkollaseid kreemitäpikesi küll ihaldatud rasvamaksaga seostada.

 

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.

Loe kõiki restoraniteste siit.

Galerii

Osale arutelus

 • Heidi Vihma

  Heidi Vihma
  Puhkepäeva toidukriitik

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Pidupäev ajaloolises Roseni Tornis

Eksklusiivsed peoruumid - Roseni Torni väga hea asukoht südalinna tuiksoonel, kaasaegne esitlustehnika ning suurepärane ajalooline interjöör loovad mõnusa keskkonna erinevateks sündmusteks.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara