Peakokk Vladimir Upeniek, kes mõned aastad tagasi pälvis Eesti parima koka tiitli, valmistab kapteni köögis roogi, mis üllatavad nii maitse ja välimuse, aga ka julguse ja omapäraga. Kui jookide pakkumine ja teenindus jõuaksid köögiga samale tasemele, võiks Piparmünt kuuluda tipprestoranide hulka.
Teeninduse kõige meeldivamaks momendiks oli vastuvõtt
Kuna hotelli ja restorani pääseb samast uksest, võtab hotelli administraator ka restorani külalised vastu. Ainult et külaliste vastuvõtmisest ja võib-olla ka roogade tundmisest kaugemale polnud teenindajate väljaõppega juulikuu esimeseks nädalaks vist veel jõutud. Noored armsad neiud on küll väga võluvad ja püüdlikud, kuid jookide pakkumine, laua katmine ja koristamine läks üle kivide ja kändude. Selle poolest pole Kurgo villa küll teistest Pärnu söögikohtadest viletsam, igal pool on enam-vähem sama olukord, ainult et hea köögi ja söögi taustal paistab teeninduse viletsus rohkem silma.
Parim supp
Piparmündi külm suvesupp okroška oli parim, mida ma sel suvel olen söönud: värske, kerge, julgelt hapukas ja väga kaunis. Iseäralikule leemele andsid maitset suitsutursk ja värske kurk, värvi lisasid vutimuna ja maitseroheline. Juhtus olema suve palavaim päev, nii et supp sai ka kuumusest lisaväärtust.
Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.
Loe kõiki restoraniteste siit.