Komfek on väike ja mõõdukalt magus. Magusapoolne on sisekujundus ja magusa poole kaldu ka menüü. Aga ei midagi liiga lääget. Kõrged laed, linadega lauad, heledad kardinad, sohvad, padjad, lihtne mööbel, koduse olekuga hubane koht.
Trendikas ja tervislik
Menüü on pigem lühike kui pikk, lopsakas ja ahvatlev, aga sisult tervislik. Suuremalt jaolt kaldutakse veganlusse, aga mõni liharoog on ikka ka. Pannkooke tehakse mandlijahust, muffinid on gluteenivabad, bruschetta´de katteks on peet ja kitsejuust, pirnid ja sinihallitusjuust, rukkileib on omaküpsetatud, kõrvitsasupp kookospiimaga. Lühidalt – kõik, mis trendikas, on Komfekis olemas.
Aga mitte ainult trendikas, vaid kõik mida proovisime, oli ka oskuslikult valmistatud ja väga maitsev. Eriliselt head olid Komfeki suured kuid kerged salatid, nii soe köögiviljasalat feta ja läätsedega kui Nizza salat, aga ka nende gluteenivabad koogid.
Jookide pakkumine ei jää toidule alla. Kohv on väga maitsev, veinikaart tundub olevat kokku pandud põhimõttel „pigem vähem, aga paremaid“. Valiku lihtsustamiseks on kõik veinid varustatud kirjeldusega: karusmarjane ja kergelt ürdine, mandlid ja tsitrus, värske pirn ja pehme vürts jms.
Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad. Loe edasi siit.
Loe kõiki restoraniteste siit.