Savoy Boutique Hotell valiti kolmandat aastat järjest Eesti parimaks butiikhotelliks

Savoy Boutique Hotell valiti kolmandat aastat järjest Eesti parimaks butiikhotelliks.
Savoy Boutique Hotell valiti kolmandat aastat järjest Eesti parimaks...

Savoy Boutique Hotell valiti maailma mainekaimal majutusettevõtete konkursil World Travel Awards kolmandat aastat järjest Eesti parimaks butiikhotelliks.

Butiikhotelle üle maailma iseloomustab personaalsus, ülikõrge teeninduskultuur, unikaalne arhitektuur ja sisekujundus ning eriline tähelepanu nüanssidele nii sisekujunduses kui ka teeninduses. Nii on butiikhotelli iga külastuskord ainulaadne kogemus.

Ajatu Savoy Boutique Hotelli väärikas minevik on tihedalt seotud rätsepatööga. Eelmise sajandi 30. aastatel müüdi just siin Tallinna kvaliteetsemaid kangaid, disainiti suursuguseid õhtukleite ja õmmeldi Euroopa viimase moe järgi ülikondi. Oma ala tõeliste meistrite väärtused on selles majas au sees ka täna.

Savoy Boutique Hotelli opereeriva TallinnHotelsi tegevjuhi Ain Käpa sõnul tõuseb Tallinna vanalinnas Suur-Karja tänaval asuv Savoy esile äärmiselt tähelepaneliku ja siira teeninduse ning eristuvate väikeste lisanüansside- ja teenuste poolest. “On võrratult hea meel, et meie tegemisi hinnatakse. Meie jaoks on iga külaline eriline ja võõrustamine samasugust kirge ning pühendumist nõudev kunst nagu hästiistuva ülikonna õmblemine,” sõnas Käpp. “Oleme uhked, et suudame Eestit esindada viisil, mis meid juba kolmandat aastat järjest oma kategooria kõrgliigas hoiab ja konkurentidest eristab.”

Savoy Boutique Hotelli tubades on eritellimuse järgi valminud mööbel ja vaibad, külalistele pakutakse spetsiaalselt nende tarbeks koostatud ajalehte Savoy Times ja kõrgkvaliteediga kosmeetikasarja Floris. Hotellitubades olevate infomaterjalide kaaned on disainitud reisiülikonna stiilis ning valmistatud Inglismaalt pärit Dormeuil kangast rätsepatööna.
Moodsa Eesti köögikunsti maitsenaudinguid serveerib restoran MEKK.

Käpp lisas, et Savoy Boutique hotell ei tegele pelgalt külaliste võõrustamisega, vaid esindab Eestit. “Selle vastutuse teadvustamine annab kogu hotelli tegevusele laiema mõõtme ning meie inimesed usuvad, et see on üks põhjuseid, miks hotellist lugu peetakse ja ikka tagasi tullakse,” lausus Käpp.

The Wall Street Journal on World Travel Awardsi nimetanud turismimaailma Oscariteks, sest välja selgitatakse maailma parimatest parimad. Samuti iga piirkonna ja riigi silmapaistvaimad. Eesti parima butiikhotelli kategoorias olid nomineeritud veel hotell Antonius, hotell Schlössle ja hotell Kolm Õde.

TallinnHotels kaubamärgi alla kuulub kolm hotelli Tallinna südames: Savoy Boutique Hotell, Hotell Palace ja Hotell Bern.   Foto: Savoy Boutique Hotel

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Aasta suurejooneliseim sündmus Radisson Blu Sky Hotelis!

Jõulupidu, kui üks ettevõtte olulisemaid sündmusi, on oodatud nii töötajate kui ka koostööpartnerite poolt. Radisson Blu Sky Hotel pakub peohõngulist atmosfääri ning erakordset elamust, mida elevusega oodatakse ja soojusega meenutatakse. Meie eesmärgiks on täita teie soovid ja ergutada maitsemeeli hõrgutistega, milles traditsioonid kohtuvad mitmekesise tänapäevaga.

Viljandi Pärimusmuusika Ait

Viljandi Pärimusmuusika Ait on mõnus koht, kuhu tulla kontserdile, loengusse, seminarile, konverentsile, tähtpäevi pidama ning vaadet ja õhkkonda nautima. Asume Viljandi südames, Viljandi Lossimägedes ja 360-kraadine postkaardivaade on hinna sees.

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

 • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
  28%
  28%
 • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
  17%
  17%
 • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
  10%
  10%
 • Suvepäevi ei peeta
  45%
  45%

Valdkonna tööpakkumised

PricewaterhouseCoopers ootab oma tiimiga liituma kahte ASSISTENTI

PricewaterhouseCoopers AS

27. jaanuar 2019

Uudised

Teabevara