8. oktoober 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Age McCanni büroo- ja projektijuht Kairit Vainult sai ettevõtte uueks tegevjuhiks

Kairit Vainult
Eesti vanimas reklaami- ja disainiagentuuris Age McCann hakkavad juhid nüüdsest roteeruma, uus tegevjuht valitakse ettevõtte töötajate seast iga 6 kuu tagant.

„Oleme viimase kahe aasta jooksul koos Aget muutnud rohkem selliseks, nagu meile igaühele meeldiks. Oleme vähendanud info vahendamist – ühiseid asju tegevad inimesed suhtlevad otse ja töötavad samuti koos. Igaüks on saanud valida, millist tööd ta rohkem teha tahaks. Kõigil on õigus ise otsustada ja ka ise oma otsuse eest vastutada. Samuti tegime kogu ettevõtte finantsinfo avalikuks – kõik näevad Age eelarvet (ja ka palkasid) täpselt sellistena, nagu need on, viimased eelarved oleme ühiselt teinud ja ka ühiselt vastu võtnud,“ rääkis Age McCanni strateegiajuht Tõnu Kõva.

„Nüüd mõistsime, et igaüks meist võiks tegelikult olla Age tegevjuht. Alates septembrist ongi meie tegevjuhi amet roteeruv. Iga kuue kuu tagant valitakse Agele uus tegevjuht (kuna meie eelarve on samuti koostatud kuueks kuuks). Kõik Age inimesed võivad selle koha peale kandideerida – vahet ei ole, mis tööd nad teevad või kui kaua Ages on olnud. Üks inimene saab juht olla maksimaalselt kaks järjestikust kuuekuulist perioodi. Eks selgub, kas see aeg on piisav või peame midagi tulevikus muutma. Liiga jäiku reegleid ning „käskkirju” meil ei ole, sest elu on oma olemuselt muutuv ja voolav. Ning kokkuvõttes on niimoodi tegutsedes elu ka väga nutikalt loov,“ selgitas Kõva.

Esimesed uue juhi valimised olid Age Mccannis nädal aega tagasi ning uueks tegevjuhiks valiti büroo- ja projektijuht Kairit Vainult. Kairit hakkab hea seisma selle eest, et Age oleks inimestele parim koht töötamiseks ning Age klientidele parim koht oma brändi arendamiseks ja kasvatamiseks. Kuidas ta seda teha otsustab, on puhtalt tema enda valik.

„Meie Ages usume, et inimene on kõige õnnelikum ja võimekam siis, kui ta saab teha seda, mida ta sisimas soovib. Inimene on õnnelik ka siis, kui ta on oma otsustes ja tegemistes vaba. Siis sünnivad head tööd ning kestavad pikaaegsed suhted,“ lisas Kõva.

Age McCannis töötab 20 inimest. Sel aastal valiti Age Kuldmunal aasta reklaamiagentuuriks ja eelmisel aastal aasta disainiagentuuriks.

Allikas: www.bestmarketing.ee

 

Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700