Mida soosib sügismood 2015?

Iga uue hooaja alguses murrame me pead, mida küll selga panna ja millega oma garderoobi täiendada? Portaal elustilist.ee aitab heita pilgu, mida uut ja põnevat, või hoopis vana ja head naiste sügismood meile sel hooajal pakub.

Sallidel on sügisgarderoobis kindlasti tähtis roll. Sallid on kõige enamlevinumad ja elegantsemad sügisesed aksessuaarid. Sallid on sügisel värvilised, soojad, pikad ja kohevad. Ühevärvilist salli saad sobitada mustrilise riietuse juurde või värvilise salliga lisada tumedate toonide  – musta, halli ja pruuni juurde erksust ja värvi.

Mantlid – soe mantel on igal sügisel omal kohal, olgu see siis pikk või lühike, kapuutsiga või ilma. Leia just endale sobiv – kas klassikaline must kombineerituna värvilise salli ja saabastega, kaamelikarva A-lõikega mantel või hoopis taljesse töödeldud mantel.

Pontšod on sel sügisel tänavapildis tagasi tugevamalt kui kunagi varem. Tegemist on ääretult lihtsa ja praktilise moeesemega. Kanna pontšot nii kudumite kui ka särkide peal või miks mitte soojema ilmaga ka kleidi peal. Lisa juurde moekad kindad ja saapad ning astu julgelt sügisesse!

Kudumitel on sügisgarderoobis kohustuslik osa, kui õhk on juba sügiseselt jahe, on soe kudum igati asjakohane. Sügisel vajame enam mugavust ja soojust, mis saab olla selleks parem valik, kui suur, pehme, mugav ja mõnus kudum.

Jakid on kindlasti neile, kes hindavad praktilisust ja mugavust. Kuid siiski pole nad ainult mugavad, vaid on ka ilusad ja moodsad. Jakke saad muretult kanda mitu hooaega kartmata, et need lähevad moest.

Mütsimood – meie kliimas ilma mütsita hakkama ei saa ning moekas ja soe müts on omal kohal. Kuigi müts pole vaid iluasi ning peab andma ka sooja, saab siiski efektse mütsiga anda oma välimusele viimase lihvi. Kanna baretti, kui armastad klassikalist tagasihoidlikumat stiili. Kui tahad lisada glamuuri, muretse endale voolujooneline viltkübar. Või miks mitte valida väike kootud müts, mis on armastatud klassikaline peakate sõltumata hooajast.

Värvid – musta-valge kombinatsioon on alati moes. Kuigi musta tagasitulek sügisesse garderoobi on meie kliimas täiesti mõistetav, saad siiski värvidega anda argipäeva erksust ja sära. Katseta julgelt värvidega ning hall hooaeg muutubki värvilisemaks!

Vaata SIIT elustilist.ee noppeid selle sügise stiilinäidetest.

Autor: Tiina Neemoja

Osale arutelus

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Energia avastuskeskus – pinget pakkuv ja ootamatult šikk peopaik

Tallinna vanalinna ja Kalamaja piiril asuv Energia avastuskeskuse hoone on sadade üritusekorraldajate jaoks vastanud kolmele üliolulisele kriteeriumile: a) vana elektrijaama masinamaja peasaal on ootamatu, ent šikk peopaik, b) suurel ekspositsioonialal on külalistele garanteeritult avastamisrõõmu, ja c) keskuse asukoht on lihtsalt väga hea.

Krahv Mannteuffeli suvemõis (Kursi jahiloss)

Eestimaa keskel, käänuliste Pedja ja Kaave jõgede vahelisel alal on ellu ärganud üks vana ja majesteetlik hoone. See on krahv Mannteuffelile kuulunud suvemõisa peahoone aastast 1888, rahvasuus tuntud kui Kursi jahiloss. Seda maja võiks nimetada ka Eesti jahilosside krooniks, ajaloole on väärikas koht tuttav juba 130 aasta jooksul.

Küsitlus

Millal plaanid suvel puhata?

 • Juunis
  17%
  17%
 • Juulis
  83%
  83%
 • Augustis
  0%
  0%
 • Ei puhkagi suvel
  0%
  0%
 • Muu
  0%
  0%

Valdkonna tööpakkumised

Uudised

Teabevara

Sekretär.ee uudiskirjaga liitumine