Tänavusel restoranide nädalal on kohti rohkem kui 30 000 külalisele. Valida saab kahe hinnaklassi vahel: lõunasöök 10 eurot ja õhtusöök 20 eurot / lõunasöök 15 eurot ja õhtusöök 30 eurot.
Söögikorrad pakutakse välja komplektmenüüdena, mis pärinevad restoranide tavapärasest a´la carte menüüst ning esindavad iga restorani olemust parimal moel. Toitude valmistamisel kasutatakse suures osas kodumaist toorainet.
Restoranide nädalal osalevad restoranid:
Al Bastione, Art Priori, Balalaika, Balthasar, Bocca, Bollywood, Bordoo, Butelli, Cafe Lyon Meistri, Cafe Lyon Viru, Cafe Swiss, Chedi, Cru, DOM, Dominic, Emmeline & Otto, Enzo, Fabrik, Farm, Fuente, Gianni, Gloria Veinikelder, Hermitage, iO Restoran & Lounge, Kadriorg, Kaerajaan, Kaks Kokka, Kolm Sibulat, Konrad, La Bottega, La Tabla, Leib Resto ja Aed, Lusikas, Mekk, Mix, Monaco, Moon, Neh, Neikid, Nipernaadi, NOA, Ö, Platz, Fahle Restoran ja Caffe, Teletorn, Trofé, Ribe, Rucola, Salt, Senso, Sfäär, Spettacolo Restoran, Spot, Tchaikovsky, Trühvel, Tuljak, Umami Resto
Laudu saab broneerida ja lisainfot vaadata www.tallinnrestaurantweek.ee.