Autor: Sekretär.ee • 5. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GALERII: Playtech´i uued kontoriruumid Ülemiste City´s

Playtech´i uues kontoris on kokku 196 töökohta, lisaks puhke- ja sööginurgad ning koosolekuruumid.
Foto: Andres Treial
30.märtsil avas tarkvaraarenduse ning IT-terviklahendusi pakkuv ettevõte Playtech uued tööruumid Ülemiste City´s, mille aitas sisustada mööbli, valgustite ja aksessuaaride müüja ELKE Mööbel. Sisearhitektuurse lahenduse autoriks on KAMP Arhitektide arhitekt ja partner Jan Skolimowski.

Playtechi uues kontoris on kokku 196 töökohta, lisaks puhke- ja sööginurgad ning koosolekuruumid.

Playtechi Eesti juhi Ivo Lasni sõnul on kolimisel silmas peetud firma tulevikuplaane: "Meie endine kontor Tallinnas jäi ühelt poolt ruumi poolest veidi kitsaks, teiselt poolt soovisime meie töötajatele pakkuda moodsamat kontorit, mis vastaksid meie vajadustele. Kuna meie töötajate arv nii Tallinnas kui ka Tartus kasvab pidevalt, oli kolimine pealinnas asjade loomulik kulg.“

Arhitekt Jan Skolimowski võttis toodete valikul aluseks Playtechi korporatiivse identiteedi – logol oleva „play“ nupu kolmnurga ja sinise tooni. „Otsisin teadlikult tooteid, mis koosneksid kolmnurkadest ning mida ma pole varem oma projektides kasutanud. Üks oluline ja visuaalselt efektne toode on näiteks Abstracta Aircone vildist pressitud moodulpaneel,“ räägib Skolimowski.

ELKE Mööbli tegevjuhi Siim Siiguri sõnul on kõik tooted hea kooslus esteetikast ja ergonoomikast. „Näiteks on kõik Portugali tootja Iduna töölauad kõrgusesse reguleeritavad – selliselt saab iga töötaja vastavalt oma pikkusele töölaua kõrgust kõige optimaalsemaks sättida,“ selgitab Siigur.

„Elektriliselt kõrgusreguleeritavad lauad on IT-firmades praegu moes. Andsin oma panuse, et istuva loomuga töö juures oleks rohkem võimalusi enda liigutamiseks ja seetõttu pakkusin kliendile välja manuaalselt reguleeritavad lauad,“ lisab Skolimowski.

Playtechi kontorisse valitud mööbel toetab arusaama, et tööd ei pea tegema vaid enda töölaua taga. Seetõttu on arutelude pidamiseks ja privaatsemaks töötegemiseks loodud rohkelt võimalusi. Näiteks on iga töölaud varustatud pealt pehmendusega ratastel sahtliboksiga, mille kõrgus vastab toolile ja mida saab kolleegi laua juures tööd tehes ajutise istumisalusena kasutada. Samuti leiab kontorist palju puhkenurki, mille mööbel toetab ka töötegemist.

Playtech pakub tehnoloogia- ja tarkvaratooteid ning nendega seotud terviklahendusi maailma juhtivatele mänguoperaatoritele. Playtechi Tallinna kontoris töötab hetkel 170 inimest. Suurem osa Playtech Eesti töötajatest paiknevad Tartus, alates 2004. aasta esimesest poolest tegutseb ka Tallinna kontor. Ühtekokku töötab Eesti Playtechi üksuses 670 inimest.

Playtech´i uues kontoris on kokku 196 töökohta, lisaks puhke- ja sööginurgad ning koosolekuruumid. Ruumid aitas sisustada mööbli, valgustite ja aksessuaaride müüja ELKE Mööbel. Sisearhitektuurse lahenduse autoriks on KAMP Arhitektide arhitekt ja partner Jan Skolimowski.
Foto: Andres Treial
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Sekretäri uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Cätlin PuhkanSekretär.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700