Tippsekretär 2016 tuleb Pärnumaalt

Võistluse „Tippsekretär 2016” võitis Pärnumaa Kutsehariduskeskuse teise kursuse õpilane Merle Juurik (keskel), teisele kohale tuli Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpilane Kerli Korp (vasakul) ja kolmandale kohale Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli õpilane Diana Paabel (paremal).
Võistluse „Tippsekretär 2016” võitis Pärnumaa Kutsehariduskeskuse teise kursuse ...

Teisipäeval, 19. aprillil võtsid Tallinna Majanduskoolis mõõtu sekretäritöö õpilased üle Eesti. Võistluse „Tippsekretär 2016” võitis Pärnumaa Kutsehariduskeskuse teise kursuse õpilane Merle Juurik.

Teisele kohale tuli Pärnumaa Kutsehariduskeskuse õpilane Kerli Korp ning kolmandale kohale Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli õpilane Diana Paabel.

Võitja Merle Juurik sõnul oli kutsevõistlus suurepäraselt üles ehitatud. "Iga kord, kui närv sisse tuli, tegid korraldajad midagi, mis selle ära võttis," sõnas ta. Ülesannetest kõige raskem oli tema jaoks etiketi valdkond, kõige kergemaks nimetas ta võistluse avaliku esinemise osa.
Merle sõnul tuli võit talle ootamatult. "Mulle tundusid kõik võistlejad väga tublid ja tugevad ning seetõttu tuli ka võit mulle tohutu üllatusena," kommenteeris ta.
Pärnumaa Kutsehariduskeskusesse sattus Merle õppima sõprade heade soovituste põhjal ning tahtest õppida juurde midagi uut. "Kool on kohe lõppemas ja tuleviku suhtes on plaanid veel lahtised. Soov on minna veel edasi õppima ja omandada midagi uut. Aga eks seda näitab elu," lausus Merle oma tulevikuplaanidest.

Tallinna Majanduskooli sekretäritöö valdkonna juhtivõpetaja ja võistluse korraldaja Janne Kerdo sõnul on viimased aastad olnud kutsevõistluse tase väga hea ning väga kõrgel tasemel. "Iga aastaga läheb punktide vahe aina väiksemaks. Eesti Juhi Abi Ühingu esindajana saan öelda, et see teeb vaid rõõmu - meie sekretäride kutseõpe on haridusasutustes väga hea. Ei ole vahet, kus õpid või kes õpetab, kvaliteetset õpet pakutakse igal pool, peab vaid ise tubli olema ja õppida pole kunagi hilja," lisas ta.

Võistlejad pidid näitama oma oskusi ja teadmisi dokumendihalduses, arvutitöös, eesti ja vene keeles, avalikus esinemises ning protokolli, etiketi ja kultuuri laitmatus valdamises. Tänavustel võistlustel võtsid mõõtu 20 kutseõppurit Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskoolist, Pärnumaa Kutsehariduskeskusest, Tartu Kutsehariduskeskusest, Lääne-Viru Rakenduskõrgkoolist ja Tallinna Majanduskoolist.

Sekretäride kutsevõistlust „Tippsekretär 2016” korraldas Sihtasutus Innove koostöös Tallinna Majanduskooli ja Eesti Juhi Abi Ühinguga.

Fotogalerii autasustamisest:

Galerii

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Järveveere puhkekeskus ootab külastajaid nii suvel kui talvel

Maalilisel Võrtsjärve kaldal Valma külas asuv Järveveere puhkekeskus on suurepärane paik suveürituste, seminaride, pulmade ja talvepäevade korraldamiseks.

Valma Seikluspark pakub uusi võimalusi konverentsideks ja koolitusteks

Lõuna-Eestis, 55 km Tartust Viljandi suunas ja 23 km Viljandist Tartu poole asuv Valma Seikluspark avas uue kaasaegse konverentsihoone, pakkudes senisest veelgi mitmekülgsemaid võimalusi ühendada seminarid, töötoad või koolitused õhtuse lõõgastusega seikluspargis ning meeleoluka firmapeoga.

Küsitlus

Valdkonna tööpakkumised

Maxima is looking for a MANAGING BOARD ASSISTANT

Maxima Eesti OÜ

02. aprill 2018

Uudised

Teabevara