Kuidas töötab Eesti kardetuim restoranikriitik?

Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma 2001. aastal.
Heidi Vihma on teinud Eesti pikima ajalooga restoraniteste, mis hakkasid ilmuma ...

Saatest selgub, miks pidi Eesti hinnatuim ja kardetuim restoranikriitik Heidi Vihma söömas käies parukat kandma.

Lisaks räägib Eesti staažikaim, Äripäevale 15 aastat restorane hinnanud Vihma, millistest toidukohtadest ta eemale hoiab, miks mõnest kioskist maksab head elamust otsida ning millist restoranikriitikat uskuda.

Eelmisi ja järgmisi Äripäeva veebiraadio saateid kuula www.aripaev.ee/eetris

“Äripäev eetris” podcast'i saab kuulamiseks tellida iTunesis või kasutada RSSi (paremklikk ja kopeeri link) meelepärases meediaesitajas. Saadet saab mp3-failina alla laadida siit.

 

Saadet juhtisid Rivo Sarapik ja Signe Sillasoo.  

Saade oli eetris 13. september 2016, 14:30

Äripäeva veebiraadiot kuula siit.

Osale arutelus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi Sekretäri sotsiaalmeedias

RSS

Peopaik

Korralda oma koolitus või konverents tulirelvamuuseumis ja lasketiirus

Taktikalise laskmise keskus suudab teile korraldada unustamatu firmaürituse. Meie konverentsiruum asub tulirelvamuuseumis, kus saab tutvuda tulirelvade ajalooga, viia läbi koolitusi või konverentse.

Pidupäev Kuulsaalis

Pane pidu veerema Kuulsaalis! Lõbus ajaveetmine ja mõnusad söögid-joogid muudavad Sinu pidupäeva kõigile meeldejäävaks!

Küsitlus

Kuidas Sinu firmas suvepäevi peetakse?

  • Kahepäevased suvepäevad linnast eemal
    28%
    28%
  • Ühepäevased suvepäevad linnast eemal
    17%
    17%
  • Meeskonnaüritus töökoha lähedal
    10%
    10%
  • Suvepäevi ei peeta
    45%
    45%

Valdkonna tööpakkumised

Teabevara